Radio Simplu

7 semne zodiacale experte în manipulare

Care este oare diferența între o persoană grijulie și atent și una abuzivă și care recurge foarte des la manipulare?

Cu toții trebuie să stabilim un control  în ceea ce privește viețile noastre, iar astrologia și horoscopul ne pot arăta la ce să ne așteptăm.

Când eram copii, părinții noștri erau responsabili de noi pentru că eram mici. Multe dintre deciziile noastre ar fi fost niște bomboane la cină și chiulitul de la școală în fiecare zi.

La locul nostru de muncă, directorul deține controlul pentru că fie a inițiat compania în care lucram, fie este acreditat să stabilească reguli și ordine.

În ceea ce privește relațiile, trebuie să existe o persoană mai responsabilă, fie datorită personalității sale, fie pentru că celălalt partener așa își dorește să funcționeze lucrurile.

Există un anumit nivel al controlului pe care o anumită persoană vrea să îl aibă. Pentru unele persoane acest lucru poate însemna să aibă control asupra propriei vieți, în timp ce alții își doresc să îi controleze pe cei din jur.

1. Leu

Leii sunt cei mai manipulatori dintre toate semnele zodiacale din simplul motiv că aceștia consideră că li se cuvine totul. Dacă vor ca un lucru să fie făcut așa cum trebuie, îl vor face chiar ei. Au încredere în propria persoană până la extrem și nu le este frică să își exprime opinia.

2. Scorpion

Scorpionii sunt foarte protectivi și vor să îi controleze pe cei ce îi iubesc. Au tendința de a fi posesivi deoarece se simt ca niște gărzi de corp pentru peroanele la care țin. Vor să fie mereu prezenți și de ajutor. De aceea tind să îi controleze pe cei din jur, fără a avea această dorință.

3. Capricorn

Capricornii sunt foarte organizați și disciplinați. Acest lucru poate fi văzut ca o modalitate de manipulare pentru cei din jur. Nu le stă în fire să fie prea impulsivi și foarte des încearcă să aplaneze conflictele.

4. Taur

Taurul nu are dorința de a controla dar faptul că este extrem de încăpățânat poate dovedi de multe ori că este prea mult pentru cei din jur. Au propriile principii de viață și nuu vor trece peste ele nici în ruptul capului.

Uneori pot vedea lucrurile doar într-un singur fel și asta îi va face persoane manipulante pentru cei din jur.

5. Berbecul

Berbecii sunt încăpățânați și vor să dețină controlul în situații care implică competiția și alegerea unui lider. Dacă nu se află în competiție cu tine, nu ești predispus unui astfel de comportament din partea lor.

6. Gemeni

Au o personalitate dramatică în sensul că au două părți total diferite.  Cu această natură  conflictuală și interesanta, le este ușor să se piardă în decizii. Asta îi face să nu își dorească să controleze unele situații, ci preferă să lase lucrurile să se întâple de la sine.

7. Fecioara

Fecioarele sunt foarte muncitoare și vigilente. Asta le poate foarte manipulante uneori. Simt că orice problemă mică poate fi un impediment în drumul lor spre succes, iar eșecul nu este deloc o soluție pentru ele.

 

loading...

Add comment