Radio Simplu

7 semne zodiacale care îți vor frânge inima

Dacă poți evita să te implici într-o relație cu o persoană care cel mai probabil îți va frânge inima, ar fi bine să o faci. Problema este că deși faci o alegere corectă în ceea ce privește sănătatea ta emoțională și a inimii tale, vei rata  toate momentele minunate și romantice petrecute în compania cuiva. Dacă ai fi împreună cu cineva de cinci ani, iar o mare parte din această perioadă ar fi plină de zâmbete li dragoste, sigur nu ai vrea să ratezi asta.

Inimile frânte sunt o chestiune dificilă, dar până la urmă ne vindecăm și mergem mai departe. Mai târziu ne deschidem  inimile către o altă persoană iar probabilitatea de a suferi din nou sunt foarte mari.

Când vine vorba de astrologie și de caracteristicile fiecărei zodii, vorbim în termeni generali. Doar pentru că majoritatea vărsătorilor tind să fie independenți, asta nu înseamnă că nu se vor comporta mai bine atunci când au o relație cu cineva.

Probabil că nu vei scăpa niciodată de suferința unei despărțiri. Chiar și oamenii în care ai încredere deplină te vor răni, dar trebuie să fii suficient de puternic să supraviețuiești și să iubești fără frică.

1. Săgetător

Săgetătorul își va pune mereu dorințele și nevoile mai presus de orice altceva. Dacă ai nevoie de ei să rămână prin preajmă o vreme, ne pare rău pentru tine, dar planurile lor de călătorie deja au fost făcute. Și-au stabilit deja un obiectiv și nu se vor opri până nu îl vor îndeplini.

Ei înșiși sunt mereu prima lor prioritate. Ce este cel mai rău e faptul că după ce îți vor frânge inima, nu vor înțelege de ce suferi atât de mult. Săgetătorii nu sunt cunoscuți pentru empatia lor și se vor întreba de ce nu treci peste, pur și simplu.

2. Vărsător

Un vărsător nici măcar nu trebuie să se departă de tine pentru a-ți frânge inima. Vor flirta cu lte persoane chiar în fața ta, conștienți fiind de ceea ce fac. Atunci când se vor desprți totuși de tine, o vor face cu o atitudine superioară, ca și cum tu nu îi poți înțelege nevoile de om inteligent.

Dacă vrei să te întorci la ei,  fă asta într-un loc public – stările emoționale îi fac să se simtă foarte incomfortabil iar dacă începi să plângi și să țipi, s-ar putea să nu înțeleagă de ce ești atât de nervoasă, dar vor avea unele regrete deoarece nu îți pot controla ieșirea nervoasă.

3. Gemeni

Nu vei știi niciodată de unde să începi cu gemenii. Ba vor apărea în fața ușii tale cu flori și dragoste, ba te vor uita complet. Deși nu va veni precum o surpriză faptul că se va despărți de tine, va durea al naibii de mult. Crezi că te-au înțeles cu adevărat și că nu au mai vorbit cu nimeni așa cum au făcut-o cu tine, dar nu este adevărat. Sunt suficient de inteligenți și foarte reci când vine vorba de dragoste.

Este cel mai probabil să dispară fără urmă, iar atunci când se întâmplă asta, mereu există o mică speranță.

4. Pești

Peștii sunt foarte drăguți când sunt îndrăgostiți, iar dacă nu sunt, o altfel de personalitate iese la iveală. Te vor răni în toate felurile posibile, iar apoi vor face pe victima, făcându-te să te simți prost.

Odată ce te vor transforma în persoana cea rea din relație, vor folosi asta împotriva ta.

5. Leu

Leul îți va frânge inima făcându-te să te simți mic și neimportant. El trebuie să fie în centrul atenției. Dacă sunt îndrăgostiți de tine, vei ave un loc chiar lângă ei.

Când un leu nu mai este interesat de tine, te vor rspinge pe cât de des vor avea ocazia.

6. Taur

Pentru un semn care poate fi atât de minunat, există cazuri în care acesta este brutal. crud și nemilos. Dacă vrei să vă despărțiți sau dacă au aflat că i-ai trădat într-un fel, este foarte greu să le mai schimbi părerea.

7. Berbecul

Berbecii se îndrăgostesc rapid și le trece la fel de rapid. Când au terminat cu tine, te vei întreba care este acel lucru pe care l-ai făcut greșit. Berbecii nu prea stau la discuții, vor renunța la tine cât ai clipi și nu se vor mai uita în urmă.

Atunci când sunt provocați, berbecii pot fi foarte grei de cap și nu vor avea nici o problemă în a te doborâ la pământ.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: