Radio Simplu

7 semne EVIDENTE că partenerul tău este încă îndrăgostit de fosta iubită

Ești într-o relație cu un bărbat care spune că te iubește numai pe tine și că nu mai are niciun fel de sentimente pentru fosta lui parteneră, dar ceva din comportamentul său te face să crezi că nu e complet sincer cu tine în această privință.

Iată 7 semne că partenerul tău nu a trecut încă peste fosta dragoste:

 

1. O pomenește de câte ori are ocazia

Poate să vorbească frumos despre ea sau să o critice de fiecare dată. Oricare ar fi dintre cele două, dacă n-ar mai iubi-o nu s-ar mai gândi la ea, ar merge mai departe și s-ar gândi doar la tine.

Bărbații care se gândesc mereu la fosta parteneră și vorbesc despre aceasta cu iubita actuală e clar că n-au reușit să-și uite fosta iubită și să se concentreze doar asupra relației pe care o au în prezent.

 

2. Istoricul de pe internet îl dă de gol

Dacă istoricul motoarelor de căutare îți arată ca a vizitat de câteva ori recent profilurile de pe rețelele de socializare ale fostei iubite, atunci e un semn clar că se gândește încă la ea. Dacă o face mai mult decât o dată pe săptâmână, e timpul să discuți cu ea.

 

3. Se pierde cu firea când o întâlnește

Fii atentă la reacția partenerului tău atunci când vă plimbați pe stradă de mână și vă întâlniți din întâmplare cu fosta lui iubită. Dacă îți dă drumul imediat la mână și începe să se bâlbâie, să transpire și să se comporte ca un adolescent, atunci încă mai are sentimente pentru ea.

 

4. Păstrează legătura cu ea

Foștii parteneri nu rămân de obicei prieteni. Nu există niciun motiv bun pentru care foștii parteneri să păstreze legătura dacă nu există ceva suficient de puternic pe care îl au în comun. Ai motive de îngrijorare dacă actualul tău iubit își contactează frecvent fosta iubită.

 

5. Îl deranjează dacă aude că fosta lui iubtă are un partener nou

Partenerul tău e fericit în relația cu tine, dar atitudinea lui se schimbă brusc și radical atunci când află că fosta lui parteneră are un iubit nou. Se vede clar că e deranjat de asta. Dacă te iubește cu adevărat, nici nu se va gândi măcar la o altă persoană.

 

6. Îi stă mereu la dispoziție dacă are nevoie de ceva

Dacă partenerul tău sare mereu în ajutorul fostei iubite, chiar și fără să-i ceară ea asta, are motive foarte puternice pentru care să o impresioneze. Doar un tip care e încă îndrăgostit va sacrifica timp pentru fosta lui iubită.

 

7. Nu renunță la amintirile cu ea

Îl vezi că se uită pe ascuns la pozelele lor de pe vremea când erau împreună și oftează? Se uită la pagina ei de Facebook pe furiș ca să nu-l prinzi? Citește încă mesajele vechi de la ea de pe telefon? Nu mai sta pe gânduri și pune capăt relației cu el, e îndrăgostit în continuare, dar nu de tine.

loading...

Add comment