Radio Simplu

7 semne conform cărora te întâlnești cu o persoană falsă

Cei mai mulți dintre noi vom fi puși în fața manipulării într-un anumit moment al vieții noastre și ea va fi pusă în aplicare de o persoană falsă care are trăsături narcisiste. Narcisiștii sunt niște persoane care mereu caută gratificarea celor din jurul lor.

 

Desigur, nu este nimic greșit în a avea o doză mică de narcisism, dar dacă ea depășește cotele decente, atunci clar este o problemă. Cei mai mulți narcisiști sunt de multe ori manipulatori și îi mint pe toți oamenii din jur, chiar dacă sunt persoane apropiate sau nu.

 

Persoanele false vor face tot ce le stă în putință pentru a părea sincere și reale, dar aceasta este doar o mască ce are ca scop ascunderea adevăratei lor fețe. Citește și tu mai jos care sunt semnele care vor da de gol mereu o persoană ce este de fapt falsă.

 

1. Este egocentrică

Persoanele false sunt mereu egocentrice și imediat ce imaginea și ego-ul lor este sub atac, nimic nu îi va opri din a interveni. Astfel de persoane vor face ca totul să fie legat de ele, cu toate că ele se prezintă în cea mai bună lumină pentru a arăta mereu bine.

 

2. Este împlinită

O astfel de persoană nu suportă să fie în contact cu cineva care este mai împlinit decât ea și care are mai mult succes. Singurul mod prin care o persoană falsă se poate confrunta cu asta este prin diminuarea împlinirilor celeilalte persoane ce are mai mult succes.

 

3. Este duplicitară

Acest comportament scoate în evidență în mod clar faptul că o persoană este falsă. Dacă observi că există două tipuri de comportament total diferite, unul în fața ta și unul pe la spatele tău, atunci poți fi sigur că ai de a face cu o persoană cu mai multe fețe.

 

4. Joacă rolul victimei

Persoanelor false le place să joace rolul victimei și să te manipuleze astfel încât să ți se facă milă de ele. De asemenea, pot să încerce să își ascundă greșelile și eșecurile. Vor încerca pe cât posibil să evite asumarea responsabilităților în urma unor greșeli.

 

5. Luptă murdar

O persoană falsă va folosi mereu tactica triangulării pentru a câștiga o ceartă. Asta înseamnă că ea se va folosi de o a treia persoană pentru a comunica cu cel cu care are o dispută. Astfel, persoana folosită este posibil să creadă mai mult ceea ce spune cel fals.

 

6. Învinuire

Oamenilor falși le place să joace rolul victimei, dar de asemenea tind să dea vina pe cei din jur atunci când integritatea lor este în pericol. Când un om fals se simte amenințat, el va încerca deseori să dea vina pe o persoană care este în apropiere.

 

7. Este mai bun decât oricine altcineva

Persoanelor false le place să creadă că sunt mai bune decât toți cei din jurul lor, lucru care face ca ameliorarea acestei opinii personale să fie foarte greu de îndeplinit. O persoană falsă va crede cu tărie că ea este cea mai bună dintre toate și că cei din jur au păreri greșite despre ea.

loading...

Add comment