Radio Simplu

7 semne că partenerul tău vrea să vă despărțiți

Dacă simți că relația ta nu mai e ca la început, iar partenerul tău nu mai pare la fel de fericit să te aibă ca înainte, e posibil să-și dorească să se despartă de tine. Partenerul tău probabil a observat că nici tu nu ești fericită, așa că e nesigur cu privire la sentimentele tale.

Iată 7 semne clare în comportamentul partenerului tău care arată că își dorește să pună capăt relației:

 

1. Petrece mult timp departe de tine

Dacă are deja în cap ideea de a încheia relația cu tine, va încerca să petreacă cât mai mult timp fără tine. Poate alege să rămână până târziu să lucreze la serviciu sau să iasă cu prietenii mai des decât o făcea până acum. Ceva clar nu e în regulă dacă evită să rămână singur cu tine.

 

2. Nu mai e la fel de afectuos ca la începutul relației

Nu mai face niciun gest adorabil pentru tine și nici nu-ți mai spune lucruri plăcute. E un semn extrem de clar pentru că nu îți amintești exact ultima oară când ți-a spus ceva drăguț. În acest caz, relația voastră e pe sfârșite.

 

3. Nu mai comunicați aproape deloc

Nu e vorba doar de conversațiile banale, cu privire la vreme sau la ce a făcut fiecare la serviciu. Conversațiile despre subiecte importante nu mai există între voi așa cum obișnuiați să vorbiți ore în șir fără să vă verificați telefoanele și să deschideți televizorul.

 

4. Viața voastră intimă e inexistentă

E foarte important să faci amor cu partenerul tău atunci când ai o relație armonioasă. Dacă încerci să-l aduci în dispoziția necesară pentru a trece la treabă, iar el se arată dezinteresat înseamnă că lucrurile stau prost între voi. Absența contactului intim sau respingere din partea lui arată că vrea să pună capăt relației cu tine.

 

5. Are mereu o dispoziție proastă când e cu tine

Nu are mereu toane și nici nu se simte la fel de obosit și de nervos ca atunci când e în preajma ta. Dacă se întoarce acasă vesel și surâzător, iar tu încerci să porți o discuție cu el, devine brusc morocănos și refuză să aibă o conversație cu tine. Motivul ești tu cu siguranță.

 

6. Nu-ți spune motivul pentru care se comportă diferit

Dacă îi reproșezi felul în care te tratează și nu vrea să-ți dea deloc socoteală cu privire la comportamentul lui actual, e clar că lucrurile nu sunt în regulă. E un semn major că e nefericit în relația cu tine.

 

7. Nu-l mai atragi cu lucrurile care îi făceau plăcere înainte

Nu observă deloc atunci când i-ai pregătit felul lui preferat de mâncare și nu mai râde cu gura până la urechi la glumele pe care le înțelegeați doar voi doi. Dacă niciunul dintre lucrurile pe care obișnuiai să le faci pentru el nu-ți mai fac plăcere, atunci e clar că nu te mai vrea alături de el.

 

loading...

Add comment