Radio Simplu

7 semne că nu ești singura femeie din viața lui

O femeie și un bărbat sunt împreună pentru totdeauna. Sună romantic, nu? Ei bine, nu, nu este. Este plictisitor și nimic nu va funcționa așa cum terbuie fără un efort foarte mare din partea amândurora.

Pentu a adăuga puțin interes în viața ta, Dumnezeu a inventat îndoiala. Această îndoială este mereu în preajma ta. O femeie se va îndoi mereu de ceea ce spune un bărbat, chiar dacă va avea încredere deplină în el.

Va crede mereu că promisiunile pe care acesta le face sunt unele deșarte și greșite. Unele semne sau poate comportamentul, vorbele sau altceva îi vor spune unei fete lucruri pe care nu ar trebui să le știe sau să le presupună.

Iată o listă a motivelor care te vor face să crezi că nu ești singura persoană din viața lui. este ceva general deci există posibilitatea ca acestea sa nu fie corecte în toate cazurile.

 1. Ei bine, parcă spuneai ceva!

Când simți că voi doi puteți vorbi despre ceva, devii foarte entuziasmată și începi să îi povestești lucruri iar el din păcate pare neinteresat sau foarte ocupat ca să te asculte și pe tine. Asta este extrem de deranjat.

2. Lovește sau ratează

A face dragoste devine un joc de a lovi sau a rata. Voi doi nu vă mai petreceți atât de mult timp între așternuturi. Acest lucru poate fi bun sau rău, depinzând te persoana care se gândește la asta total.

3. Oh, este o prietenă

Vrei ca el să spună întregii lumi că sunteți împreuna, dar ești iubita lui doar în privat. În ceea ce îi privește pe cei din jur, tu devii doar o prietenă și trebuie să te comporți ca atare.

4. Ei bine da, povestea este așa, stai am niște treabă

Să ai ceva treabă, sau să trebuiască să mergi undeva sau să răspunzi la un apel important, acestea sunt motive înșirate drept răspuns atunci când îl vei întreba de ce nu a putut ajunge la întâlnirea voastră. Poate că nu are cea mai bună memorie, dar îți va da câteva motive pentru a te face să te simți mai bine.

5. Iubirea mea, o să îți aduc luna

Sfaturile, trucurile și discursurile siropoase sunt lucruri pe care un tip le are puse deoparte și sunt multe, crede-mă. Dulcegăriile excesive duc la diabet atunci când vine vorba de mâncare, dar și în viață.

6. O grămadă de pritene de gen feminin

Nu doar câteva, are o grămată de prietene. Acum să ai un prieten de gen opus nu mai este o problemă, marea problemă vine atunci când importanța acestor persoane este mai mare decât cea a iubitei tale.

Asta o va face să creadă că între tine și acele persoane există ceva mai mult decât o prietenie chiar dacă nu este adevărat.

7. Ești un mister

El este un mister pe care aceasta încearcă să îl rezolve. Orice ar face sau ar spune, nimic despre el nu are vreun sens. Nu poți să te abți și te vei gândi că ceva nu este în regulă.

loading...

Add comment