Radio Simplu

7 semne că acesta nu își mai dorește să fiți împreună

Există un anumit punct la sfârșitul unei relații în care cei doi partener sunt încă prezenți fizic, dar niciodată cu sufletul. Acest sentiment este precum liniștea de dinaintea furtunii. Este acel moment când primești semnale că partenerul tău nu își mai dorește acea relație, dar dintr-un motiv sau altul nu comunică încă asta.

Învață să pui punct atunci când acest moment vine, fie că este vorba despre o prietenie sau o relație de dragoste.

Adevărul este că există mereu semne că partenerul nostru nu se mai află în acea relație, dar uneori refuzăm să le luam în serios.

Dacă te întrebi oare ce se întâmplă cu relația ta, asigură-te că știi să identifici aceste semne care îți spun că el nu te mai dorește.

 1. Planurile de a te lua de soție și cele la fel de importante, au fost anulate sau uitate în totalitate

A trecut cumva de la planurile de căsătorie la gânduri precum cel că nu esti persoana potrivită pentru o căsătorie? Aceasta nu este cea mai subtilă cale pentru a-ți spune că nu te mai vrea și că ai face bine să cauți în altă parte.

2. Nu mai apreciază lucrurile pe care le faci

Recunoștința este de multe ori lucrul care ține doi oameni împreună. Dacă partenerul tău nu îți mai arată recunoștință, atunci acesta crede că vei fi mereu acolo pentru el, iar acesta  nu este un semn bun niciodată.

3. Entuziasmul lui pentru lucrurile făcute împreuna cu tine pălește

Obișnuia să meargă cu tine la film și la spectacole, iar acum îi displace total. Dacă simți că trebuie să îl convingi în mod constant să mergeți undeva împreună, acesta este un semn că nu își mai dorește această relație.

4. Nu mai face lucruri care sunt importante pentru tine

Un bărbat implicat din punct de vedere emoțional într-o relație va trece și prin foc pentru a te vedea  fericită. Dacă nu mai face lucrurile care odată te făceau fericită, este unul dintre acele semne care îți spun că nu te mai vrea.

5. Brusc este foarte ocupat

Depui din ce în ce mai mult efort pentru a lua legătura cu el? Atunci când un bărbat își pierde interesul, are tendința să dispară foarte rapid. Dacă partenerul tău a început să se distanțeze și este ocupat în cea mai mare a timpului, este un semn că nu își mai dorește relația.

6. Începi să te întrebi dacă mai sunteți sau nu împreună

Uneori nu este nevoie ca acesta să îți spună direct ceea ce simte. Este o vibrație generală care îți indică faptul că ceva nu merge bine. Dacă ai ajuns la stadiul în care te întrebi dacă mai sunteți sau nu împreună, este timpul pentru o discuție serioasă.

7. Nu te mai invită în locuri drăguțe sau la ieșirile cu prietenii

Acest tip de comportament sugerează faptul că partenerul tău încearcă să te îndepărteze din viața lui. În acest fel, oamenii nu vor pune prea multe întrebări despre statutul  vostru. De obicei, un tip te va ascunde pentru câteva luni, înainte de a vă despărți.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: