Radio Simplu

7 orașe cu cele mai frumoase femei din lume

Frumusețea stă în ochiul privitorului. Cu toate astea, ceea ce pentru unii poate părea frumos, pentru alții poate că nu este. În spatele diferitelor percepții, sunt acele frumuseți pe care orice ochi le poate vedea.

Există numeroase frumuseți extreme în această lume și pe care le poți găsi în numeroase orașe din întreaga lume.

Așadar, dacă plănuiești o călătorie, poate ar trebui să știi despre aceste orașe și astfel te vor ajuta să faci o alegere bună.

1. Addis Ababa, Etiopia

Se spune că Regina Sheba din timpurile Bibliei, era din Etiopia. Era tât de frumoasă că regele Solomon a fost răvășit de ea. Fie că este doar un mit, spune totuși multe despre cât de frumoase sunt femeile din Etiopia, în special cele din capitala Addis Ababa.

2. Lagost, Nigeria

Lagos este centrul comercial numărul 1 al Nigeriei. Acest oraș metropolitan are o populație de 25 de milioane de locuitori . Cu o asemenea populație, poți fi sigur că orice fată va ăntoarce privirile tuturor trecătorilor. Un lucru este sigur, majoritatea fetelor din Logos știu ce este în vogă și sunt mereu în pas cu moda.

3. Victoria, Hong Kong

Hong Kong-ul este foarte populat, femeile fiind majoritatea populației acestei țări. Femeile din Hong Kong sunt extrem de frumoase, foarte educate, sofisticate, în special în Victoria, oraș văzut precum capitala Hong Kong-ului.

4. Stockholm, Elveția

Stockholm este capitala Elveției și este cunoscută ca fiind un centru al frumuseții, stilului și modei. Precum cei din Danemarca , Stockholmul se potrivește ideii scandinave: înalte, blonde, civilizate și nu foarte complicate, mai ales când vine vorba de dragoste.

5. Mumbai, India

Dacă frumusețea naturală este ceea ce cauți, atunci India este destinația. Femeile indiene, în special cele din Mumbai, au această aliură expresivă si o personalitate interesantă.

6. Miami, Statele Unite

Statele Unite nu reprezintă doar un tărâm promițător și nu în ultimul rând un tărâm al frumuseții. Dacă mergi prin oraș, mai ales de-a lungul plajelor, vei vedea cele mai frumoase și minunate femei din lume.

7. Rio de Janeiro, Brazilia

Acest oraș le are pe toate. De la febra fotbalului la festvale extravagante, are tot ceea ce ți-ai putea dori. Brazilia este țara frumuseții excepționale iar femeile de aici pot rivaliza cu orice altă țară din lume.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: