Radio Simplu

7 modalități pentru a-ți da seama dacă o geantă este autentică sau nu

Mereu ti-ai dorit o geantă originală și chiar ți-a plăcut una în mod aparte. Ai strâns bani și acum ești gata să îți cumperi ceea ce ți-ai dorit. Înainte de a face asta, gândește-te la toate acele magazine care vând replici foarte apropiate de aspectul original și care îți pot înșela privirea cu mare ușurință.

Este exact precum ai cumpăra o mașină de lux pentru un bărbat, trebuie să fii foarte atentă la detaliile mici care fac diferența. Iată o listă cu 7 modalități pentru a-ți da seama dacă o geantă este sau nu autentică:

 1. Atenție la detalii

Fiecare produs realizat de un brand de renume este verificat cu atenție pentru a nu avea defecte înainte de a fi pus pe piață. Toate cusăturile trebuie să fie perfecte. Nu trebuie să existe defecte vizuale sau imperfecțiuni. Toate aceste genți sunt lucrate de mână iar dacă vânzătorul îți va spune că defectul este din fabricație, nu îi asculta poveștile.

Nu există defecte de fabricare în ceea ce privește gențile de firmă.

2. Fermuare și aplicații

Fii foarte atentă la Detaliile mici precum aplicațiile metalice, fermuare, nasturi etc. Calitatea lor ar trebui să fie perfectă și vor avea un număr sau o dată prntată pe ele, un alt semn de autenticitate.

De exemplu, orice Hermes are logo-ul Hermes Parins made in France și o altă ștampilă pe spatele capsei indicând anul și materialul folosit.

3. Materialul

Un brand faios nu va folosi o piele dură. Vor folosi materiale de înaltă calitate. Detaliile confecționate din piele nu trebuie să fie uleioase sau lipicioase. Unele modele pot fi plăcute la atingere și flexibile, da își vor păstra forma inițială indiferent de situație.

4. Numele brandului

Uneori putem fi atâtde absorbiți de detalii încât nu vom observa lucrurl cel mai important: numele firmei. În mod surprinzător, produsele false au adesea acest nume pintat în diferite tonuri sau chiar cu greșeli de scriere.

5. Numărul de înregistrare

Acest număr este una dintre cele mai importante dovezi de autenticitate. Acesta este atașat și printat în așa fel încât îndepărtarea lui nu este posibilă decât daca materialul este deteriorat. Produsele false au acest număr aplicat la întâplare folosint adeziv cel mai probabil.

6. Ambajalul

Ține minte că o geantă scumpă va avea mereu un ambalaj la fel de scump, făcut adesea din cel mai de calitate material. Toate accesoiile adiționale trebuie împachetate în aceeași manieră ca geanta. Nu sunt oferite niciodată drept cadou sau pentru bani în plus.

7. Caracteristici distincte

Înainte de a vizita un magazin, documentează-te despre atributele firmelor alese. Adu-ți aminte că fiecare brand are propriile ei caracteristici.

De exemplu, o geantă Prada autentică nu va folosi niciodată o culoare contrastantă în interior, în comparație cu cea din exterior.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: