Radio Simplu

7 metode simple, dar utile care te pot face să arăți mult mai bine instant

Cu toții ne dorim să fim încrezători datorită aspectului nostru exterior. În special femeile sunt cele care și-au dorit dintotdeauna să arate bine și au căutat metode mai mult sau mai puțin unice care să le facă să își mențină tinerețea și frumusețea.

 

Cu toate acestea, nu este atât de ușor să arăți impecabil în fiecare zi din viața ta și asta mai ales dacă nu ai timpul necesar pe care să ți-l petreci în fața oglinzii în mod constant. Toate ne dorim să arătăm perfect și suntem în stare să facem aproape orice pentru asta.

 

Pentru a te ajuta în acest scop, am decis să creăm o listă care să te învețe care sunt cele mai utile și mai simple metode pe care le poți pune în aplicare pentru a avea o înfățișare de neuitat. Citește și tu despre ele și pune-le în aplicare cât mai repede!

 

1. Apa cu orez poate închide porii

Studiile au arătat faptul că apa cu orez are numeroase beneficii pentru pielea ta; unul dintre cele mai importante fiind închiderea porilor. Poți folosi apă cosmetică cu orez sau poți lua jumătate de cană de orez și două căni de apă. După 15 minute, scurge orezul din apă și tamponează-ți fața cu apa.

 

2. Cafeinează-ți ochii pentru a scăpa de pungi

S-a dovedit că ceaiul verde conține antioxidanți foarte puternici care au efecte anti inflamatorii pentru tenul tău. Lasă în frigider câteva pliculețe folosite de ceai verde; stoarce lichidul în plus și aplică pliculețe pentru 5 minute sub ochii tăi.

 

3. Folosește o lingură rece pentru cearcăne

2 linguri reci pot reduce cearcăne de sub ochii tăi. Acesta este un truc vechi care se bazează pe reducerea umflăturilor și scăderea temperaturii pielii folosind compresele reci. Ia două linguri și pune-le în frigider iar apoi ține-le pe ochii tăi câteva secunde, urmând să îi masezi blând.

 

4. Coaja de banană poate exfolia pielea și o poate hidrata

Bananele și chiar și cojile acestora sunt niște surse minunate de magneziu și de vitamina C. Freacă o coajă de banană pe pielea ta în fiecare zi pentru a-ți hrăni și netezi pielea. Pentru un efect de exfoliere, folosește interiorul cojii de banană și freacă-ți fața până coaja devine ușor maronie.

 

5. Acoperă firele de păr gri

Grizonarea prematură poate apărea din cauza mai multor motive: deficiență nutritivă, stres, fumat etc. Pentru a scăpa de firele de păr gri, cel mai bine este să identifici cauza apariției acesteia. Pentru a acoperi firele de păr gri doar aplică niște mascara pe ele.

 

6. Creează-ți măști exfoliante

O mască exfoliantă reprezintă un mod foarte util pentru a-i oferi pielii tale o strălucire instantă și o curățare profundă. Masca te poate ajuta să scapi de punctele negre și albe și de părul facial nedorit. Folosește: jumătate de linguriță de gelatină fără arome, o linguriță de apă distilată și jumătate de linguriță de cărbune activ.

 

7. Laptele îți poate face pielea catifelată

S-a dovedit faptul că acidul lactic are numeroase beneficii cosmetice, precum curățarea în profunzime a feței, catifelarea ei și mai ales îndepărtarea impurităților. Pentru o piele fină și catifelată, folosește o dischetă demachiantă și șterge-ți fața și gâtul cu el.

loading...

Add comment