Radio Simplu

7 lucruri zilnice care îți fac ținuta să pară complet greșită

În lumea modernă de astăzi, numărul imaginilor create de către stiliști și diferiți designeri crește într-un mod rapid cu apariția fiecărui sezon nou. Noi suntem foarte surprinși de fiecare dată când stilurile se combină și rezultă în alte trend-uri nemaiîntâlnite până acum.

 

Chiar dacă în fiecare zi apar noi idei de ținute și de trend-uri care acaparează lumea întreagă, orice persoană trebuie să țină cont de anumite reguli de bază și să respecte combinarea și accesorizarea anumitor piese vestimentare prin intermediul mai multor metode standard.

 

Probabil că nici tu nu îți dorești să te îmbraci penibil și să arăți bine în permanență așa că este vital să respecți anumite tematici și să renunți la unele piese vestimentare care te pot face să nu ai o ținută decentă sau porivită.

 

Dacă și tu vrei să știi despre ce este vorba mai exact, tot ceea ce trebuie să faci este să te uiți pe lista de mai jos și să urmezi sfaturile pe care ți le-am pus la îndemână, astfel încet să arăți impecabil mereu.

 

1. Pantofii fără toc la o ținută elegantă/business

Pantofii fără toc (balerinii) îți fac gleznele să pară mult mai groase decât sunt și picioarele să se asemene unor butuci inestetici. Acest lucru este total nepotrivit mai ales când vine vorba despre o ținută business care presupune un grad înalt de eleganță. În acest caz, este mai bine să porți o pereche de pantofi stiletto sau cu un toc mai mic.

 

2. Tricourile lungi peste blugi

Tricourile lungi peste blugii tăi doar vor face ca toată silueta tasă fie alungită într-un mod neplăcut; mai mult, dacă porți și pantaloni scurși, această imagine te va face să arăți și mai ciudată. Cel mai bun sfat pentru această situație este să îți bagi tricoul în pantaloni.

 

3. Gențile voluminoase la anumite evenimente

O genată voluminoasă este un accesoriu esențial și universal pentru orice femeie. Nu numai că ea poate fi purtată atunci când adopți un stil casual, dar chiar și atunci când ești elegantă. Totuși, dacă te pregătești să mergi la un restaurant sau în club, este de preferat să alegi genți mai compacte.

 

4. Botinele în combinație cu fustele scurte

De cele mai multe ori, botinele cu toc nu se potrivesc deloc cu fustele scurte. Acest tip de încălțăminte va face doar ca picioarele tare să arate mai scurte decât sunt, acest efect neplăcut fiind și mai evidențiat dacă porți o fustă scurtă. Cea mai bună alegere ar fi pantofii fără toc sau cizmele înalte pe timp de iarnă.

 

5. Mai multe piese vestimentare largi în aceeași ținută

Mai multe piese vestimentare largi combinate în aceeași ținută face doar ca toate formele pe care le ai și ar trebuii scoase în evidență să fie de fapt ascunse. Dacă totuși vrei să porți ceva mai larg, este bine să echilibrezi toate aceste elemente și să încerci să îți scoți în evidență anumite părți ale corpului.

 

6. Colanții și pantalonii scurți

Pantalonii scurți reprezintă un element vestimentar care este specific verii de cele mai multe ori, așa că de obicei nu este nevoie să maia adaugi și altceva pe sub ei. Este mai bine să aștepți ca vara să vină pentru a-i purta normal decât să îți creezi tu propria imagine destul de ciudată pin intermediul dresurilor colorate sau al colanților.

 

7. Fusta „lalea”

Acest tip de fustă este potrivit doar dacă are o talie joasă. Fustele „lalea” arată bine cu o talie înaltă doar în momentele în care stai dreaptă. Atunci când te vei mișca, iluzia unui abdomen nu tocmai tonifiat va fi creată, chiar dacă tu ești foarte slabă.  Înainte să îți creezi o astfel de ținută, cel mai bine gândește-te de la început la structura corpului tău.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: