Radio Simplu

7 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată la sala de fitness

Oamenilor  le place să meargă la sala de sport, este evident. Aceștia merg acolo pentru a fi mai sănătoși și pentru a se simte în pielea lor.

Există anumite lucruri pe care nu ar trebui să le faci atunci când mergi la sala de fitness. Sunt acele lucruri pe care o persoană cu stimă de sine nu le va face niciodată.

Încearcă să eviți aceste lucruri pe care nu le va afce înainte sau după rutina lor de sală:

 1. Nu îți mai face poze în oglindă

Oamenii chiar nu își doresc să îți vadă posteriorul pe instagram ca prim lucru de dimineață. Așadar, acum că știi asta, încearcă să te oprești!

2. Scoți sunete ciudate

Asta este pentru toți tipii care scot niște sunete ciudate, oftează, țipă și grohăie atunci când ridicâ câte o greutate care le provoacă anumite dificultăți.

3. Să porți salopetă

Nu cred că ar fi permis să mergi la sală îmbrăcat în salopetă sau cu un compleu de genul acesta. Alege niște haine mai lejere, care să te facă să te dimți lejer.

4. Pulverizarea deodorantului

Poți pulveriza mereu deodorant într-un spațiu deschis în care ești doar tu. Atunci când lângă tine sunt mai multe persoane și acest lucru îi poate deranja, nu este indicat să o faci. Fă-ți un duș sau așteaptă până ajungi acasă și te poți comporta fix așa cum vrei.

5. Nu îți usca alte părți ale corpului cu uscătorul de mâini.

Aceste dispozitive au fost create doar pentru mâini așa că nu le folosi pentru uscarea altor părți intime sau fărul capului.

6. Vorbitul prea tare

Nimeni nu vrea să știe ce se întâmplă cu viața ta, ce ți-ai cumpărat sau cu cine te-ai certat. Este extrem de enervant să  auzi pe cineva cum își dezbate problemele sau planurile, la telefon, cu glas ridicat.

7. Să lași mănunchiuri de păr la baie

Aceasta este o cerere către toate doamnele, vă rugăm să aruncați acest păr adunat î timpul dușului și să îl aruncați acolo unde trebuie, adică în coșul de gunoi.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: