Radio Simplu

7 lucruri pe care bărbații trebuie să le facă după prima întâlnire

Deci, ai ieșit cu cineva și crezi că este put și simplu minunată. A fost foarte frumoasă și inteligentă. Cum te poți asigura că vei avea parte și de o a doua întâlnire? Iată 7 sfaturi care îți vor garanta o a doua întâlnire:

1. Invit-o la o a doua întâlnire chiar de prima dată când vă vedeți

Atunci când o vei invita în oraș la o a doua întâlnire, asigură-te că îi vei propune ceva ce tocmai ți-a spus că îi place să facă în timpul primei întâlniri. Stabilește o a doua întâlnire și astfel nu va mai avea timp să se gândească la prima.

2. Sun-o sau dă-i un mesaj a doua zi

Îi poți trimite un mesaj cu ”Am avut o seara minunată împreună…Abia aștept să ne revedem”. Sau o poți suna sau îi poți lăsa același mesaj pe telefon, spunându-i același lucru. Nu încerca să faci pe interesantul așteptând două sau trei zile până să audă vești de la tine.

3. Nu te aștepta să faceți dragoste de la prima întâlnire

Ia lucrurile ușor și bucură-te de momentele în care vă cunoașteți. Nu există reguli despre când ar trebui să faceți dragoste, sunteți adulți amândoi, iar dacă o femeie decide că nu vrea asta în acel moment, respectă-i decizia.

4. Fii pozitiv și amuzant când sunteți împreuna

Nu pomeni de fostele partenere. Nu te plânge despre toate lucrurile care nu merg bine în viața ta. Petreceți timpul încercând să vă cunoașteți atât părțile bune cât și cele rele.

5. Ascult-o

Întreab-o despre lucrurile care nu ți se par potrivite. Aveți o conversație din ambele părți, nu vorbi doar tu.

Majiritatea bărbaților tind să vrea să impresioneze o femeie bazându-se pe ceea ce au dobândit. femeilor le place să cunoască un bărbat prin prisma a ceea ce au înăuntru lor.

Așadar fă-ți timp pentru a asculta și a avea o conversație în loc să vorbești doar tu despre toate lucrurile mărețe pe care le-ai făcut până acum.

6. Nu te uita la alte femei atunci când ești cu ea

Fă asta și cu siguranță nu vei mai avea parte de o adoua întâlnire. Este extrem de neplăcut și deranjant pentru o femeie, să vadă cum bărbatul de lângă ea admiră și măsoară din priviri alte femei, în timp ce sunteți împreună.

7. Fă-i complimente despre felul cum arată 

Nu îi spune toată noaptea despre cât de frumoasa e și cât de bine arată pentru că va crede că nu ai mai ieșit în oras cu o femeie niciodată. În acest fel își va pierde interesul și nu este în avantajul tău.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: