Radio Simplu

7 lucruri pe care bărbații le fac doar atunci când sunt îndrăgostiți

Bărbații nu se pricep la exprimarea sentimentelor prin cuvinte. Se simt mult mai comfortabil să arate asta prin acțiuni, decât să încerce să exprime emoții complexe. Bărbații sunt crescuți să fie stâlpi ai casei și oameni pe care cei dragi se pot baza la nevoie.

Faptul că un bărbat este vulnerabil este ceva extrem, iar acestora le va fi greu să se deschidă, dar nu imposibil. Este evident când aceștia vor deschide porțile de gheață ale inimii lor și vor lăsa pe cineva înăuntru.

Iată o serie de lucruri pe care doar un bărbat îndrăgostit le poate face:

 1. O iubește și o respectă pentru ceea ce este

Într-o cultură a frumuseții superficiale și a relațiilor disponibile, când un bărbat iubește o femeie cu adevărat, iubește tot ce ține de ea, nu doar frumusețea ei. O iubește pentru ceea ce este și îi respectă deciziile întocmai.

2. O bine-dispune mereu

Atunci când un bărbat iubește o femeie, nu îi va fi suficient să aibă succes de unul singur. Va dori ca și ea să aibă succes în ceea ce și-a ales să facă. Este fanul ei numărul 1 și cel mai vocal susținător. Crede în ea și în ceea ce poate să obțină și împărtășește cu toată lumea cât de minunată este.

3. O protejează

Un bărbat îndrăgostit se va poziționa mereu între pericol și ceea ce iubește. O protejează pe partenera lui nu doar de pericolele ce îi pot afecta psihicul ci și de traumele emoționale. Mereu vigilent și în gardă, este  deschis sprea a ajuta și nu va ridica niciodată mâna asupra celor pe care îi iubește. Nici măcar nu se va gândi la asta.

4. Apreciază opinia ei

Atunci când un bărbat iubește o femeie, opinia ei contează mereu. Orice ar crede despre politică, afaceri sau religie, contează pentru el. Dacă vrea să zugrăvească dormitorul și asta contează pentru el. Opinia ei legată de orice lucru mic sau mare este importantă.

5. Știe să asculte

Atunci când aceasta vorbește, se oprește din ceea ce face pentru a o asculta. Ceea ce are de spus este important pentru el chiar dacă sunt lucruri mărunte și nu cele mai importante. Este atent la ea deoarece aceasta este cea mai importantă persoană din lume pentru el.

6. Își amintește

Își amintește lucruri precum culoarea ei preferată, cum îi place cafeaua sau ce fel de cărți îi plac. Își amintește pentru că este importantă pentru el. Poate pare ciudat, dar pentru el, ea este centrul universului. Este cel mai mare fan al ei și își amintește lucruri doar pentru că ete ceva natural.

7. Lasă de la el

Atunci când un bărbat este sigur de dragostea lui pentru o femeie, atunci nu va avea nici o problemă dacă ea va dori să meargă în oraș cu prietenele sau să facă lucrurile de care este pasionată. Înțelege că este ocupată și că amândoi au nevoie de timp singuri sau cu alți prieteni.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: