Radio Simplu

7 lucruri în legătură cu care femeile și bărbații nu vor fi niciodată de acord

Barbații pur și simplu nu pot înțelege de unde vin femeile. În timp ce este ok să ai niște așteptări decente din partea partenerului tău, dacă acestea sunt mult prea mari va fi în detrimentul tău.

Adevărul este că atunci când vine vorba de bărbați, simplitatea este cheia și este mereu mai bine să fi realistă în gândurile tale pentru interesul tău și al bărbatului de lângă tine.

Deși aceștia vor depune un oarecare efort pentru rezolvarea problemelor voastre, există unele lucruri pentru care chiar nu sunt programați. Există unele lucruri pe care femeile ar vrea ca bărbații să le înțeleagă mai bine.

 1. Sunt bine

Domnilor, când o femeie vă spune că este bine, nu este așa. Nu este bine, nici pe departe. De obicei spune asta doar ca să se eschiveze și uneori poate fi foarte derutant, dacă nu ipocrit. Dacă bărbatul ascultă mai bine și ncearcă să înțeleagă lucrurile într-un context, decât izolate, s-ar putea să își dea seama de multe lucrurui.

2. Am nevoie de spațiu

Se spune că timpul vindecă totul. Nu este însă adevărat dacă timpul este deținut de o femeie. Doamnele gândesc prea mult, analizează prea mult și trăiesc mereu într-o situație în care problema care a stârnit controversa le rămâne în minte pentru mult timp.

Femeile vor să se simtă speciale în mod constant, dorite și iubite. Atunci când îți spune să pleci sau când vrea să o lași în pace, se așteaptă de obicei să apari la ușa ei cu niște flori și o pizza și să îți ceri scuze.

3. Femeile știu adevărul

Domnilor, atunci când o femeie vă pune o întrebare, în 99% dintre  situații aceasta știe adevărul. De ce ai fost online până atât de târziu? Unde ai dispărut în pauza de prânz? Femeile care pun întrebările știu deja răspunsul. Ideea este că femeile au o încredere foarte sensibilă, care este incredibil de ușor de distrus iar rezultatele pot fi permanente. Își va schimba chiar și felul cum te privește sau gândește despre tine.

Răspunsul trebuie să fie unul rapid și sincer, pentru că de vreme ce așteaptă prea mult, se va convinge de faptul că tu minți.

4. Fanteziile

Plimbarea perfectă pe plajă în timpul apusului, un buchet de trandafiri rosii, toate astea pot părea un cliche, dar de fapt au un motiv. Femeile adoră fanteziile și poveștile de acest gen. Își doresc să se simtă speciale și iubite. Nu există o limită pe care trebuie să o atingi pentru a o face să se simtă așa.

Depune puțin efort și interes în ceea ce o privește și astfel îi vei face ziua mai frumoasă.

5. Întâlniri uitate

Dacă există vreo neglijență de care orice bărbat este vinovat, aceea este să uiti de o întâlnire pe care a stabilit-o cu iubita sa. Nu vorbim despre întâlnirile la care ați fost și la aniversări, zile de naștere etc.

Bărbații sunt de obicei firi care uită, iar dacă acesta uită de ziua de naștere a băiatului, colegului tău de muncă ce urmează în două săptămâni, nu este nimic ciudat. În  mod general, doar pentru că nu își amintesc datele, asta nu înseamnă că nu le acordă importanță.

Bărbații au pur și simplu o dificultate în a reține lucruri.

6. Poartă-te ca un bărbat!

Femeie adoră ca partenerul lor să se poarte frumos cu ele. Ca bărbat, trebuie să te asiguri că urmezi pașii care trebuie și că ajungi la întâlnire al ora stabilită. Mergi și bate la ușă, nu claxona din mașină.

7. Cadourile

Când vine vorba de cadouri, bărbații sunt mai mereu foarte neinspirați. Cu ciocolată, flori, un parfum, femeile din întreaga lume cred că sunt de acord că ceva trebuie să se schimbe. Doar dacă iubita ta ți-a spus că există un parfum care îi place în mod special!

În toate celelalte cazuri, cea mai bună alegere este să îi dăruiești iubitei bijuterii. Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor!

loading...

Add comment

%d bloggers like this: