Radio Simplu

7 lucruri despre care oamenii mint pe rețelele de socializare

Lumea se modernizează în fiecare zi și la fel se întâmplă și cu procedurile de a merge la o întâlnire cu cineva. Nu ne mai gândim la a ne întâlni jumătatea în parc spre exemplu, ci pe site-urile de socializare.

În această lume a întâlnirilor online tindem să uităm că acest tip de activitate taie contactul dintre oameni și ne sunt servite minciuni despre care nu avem nici cea mai mică idee.

Deși unele modificări sunt în regulă, trebuie să fii precaut la minciunile cu adevărat importante și care este posibil să te afecteze.

Iată o serie de minciuni care sunt spuse în mod frecvent pe rețelele de socializare, fie pentru a impresiona, ori pentru a dobândi mai multă încredere în sine (una cât se poate de falsă).

 1. Greutatea

Deși greutatea este o modalitate de măsurare care se schimbă constant, este destul de important să nu minți atunci când vine vorba de ea. Dacă minciuna ta implică 10-15 kg în plus sau în minus, nu este un lucru cool.

Încearcă să fii realist astfel încât potențialul partener să nu fie surprins și să știe cum arăti cu adevărat înainte de a vă întâlni.

2. Corpul tău

Nu este cazul să pretinzi că ai un corp atletic dacă tu abia poți să respiri dacă urci cinci scări. Acceptă cum ești și nu minții în legătură cu asta. Va fi neplăcut atât pentru tine cât și pentru potențialul tău partener.

3. Înălțimea

În peste jumătate dintre profilurile de pe rețelele de socializare, oamenii mint în legătură cu înălțimea lor. De obicei bărbații sunt cei care mint mai mult atunci când mai adaugă câțiva centimetri la înălțimea lor reală.

4. Vârsta

Din nou, bărbații sunt aceia care mint mai mult atunci  când vine vorba de vârstă. Și femeile fac asta dar într-un procent mult mai mic. Rata bărbați, femei care fac asta este de 2:1.

5. Sursa de venit

Oricare ai spune că este venitul tău, vei atrage tipul greșit de pețitor. Poți pretinde un salariu mare și vei atrage vânătorii de aur, pretinde un salariu mic și poți alunga potențialii parteneri care vor să împartă facturile la jumătate.

Cel mai bine este să omiți această mențiune de pe site-urile de socializare privitoare la sursa ta de venit.

6. Tipul de job pe care îl ai

Bărbații mint cel mai adesea aici și exagerează în legătură cu poziția lor la locul de muncă. Astfel femeile îi vor considera în control cu privire la aspectul profesional și al vieții lor.

7. Stilul de viață

Majoritatea oamenilor mint foarte mult atunci când vine vorba despre stilul lor de viață, deoarece cred că nu au o viață suficient de cool pentru a o împărtăși cu prietenii lor sau pentru a atrage parteneri noi.

Cred că viața care implică mai mult statul acasa sau un stil de viață monoton nu îi va afce populari ăn rândul pețitorilor lor.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: