Radio Simplu

7 greșeli comune pe care le fac femeile atunci când își cumpără lenjerie intimă

Probabil că dacă ești femeie, și tu te-ai aflat în situația în care ai văzut în magazine anumite piese de lenjerie intimă care arătau incredibil pe manechin și pe care ți le-ai dorit să le cumperi imediat. Însă după ce ai probat acea lenjerie sau chiar ai cumpărat-o și ai ajuns acasă, ți-ai dat seama că ea nu se așază pe tine la fel ca pe manechin.

 

Aceste momente sunt unele dintre cele mai frustrante deoarece este groaznic să ai o iluzie în capă și apoi când probezi acea piesă de lenjerie intimă pe care ți-ai dorit-o, ea să nu arate bine deloc. Cu toate trecem prin asta la un moment dat și nu putem să negăm.

 

Dacă ăși tu ești ca mine, atunci probabil îți dorești din toată inima ca asta să nu se mai întâmple; de aceea, noi am creat o listă care să îți vină în ajutor în această privință și astfel te vom învăța cum să îți alegi lenjeria intimă astfel încât să nu mai faci greșeli capitale.

 

1. Materialul sutienului

Nu purta o lenjerie intimă care este făcută din dantelă atunci când ești îmbrăcată cu pantaloni strâmți, cu bluze cu guler înalt sau cu haine în culori vii. Dacă faci asta, materialul va deveni mai dur și oamenii și-ar putea da seama ce fel de sutien porți. Suprafața care nu va fi netedă ar putea să strice aspectul întregului look.

 

2. Lenjeria intimă pentru sculptarea formelor

Multe femei își doresc să arate exact ca modelele de pe coperțile magazinelor; în căutarea look-ului perfect, ele își cumpără lenjerie intimă pentru sculptarea formelor de o mărime greșită. Nu uita că dacă faci asta nu numai că vei arăta ciudat, dar îți vei pune și corpul în pericol.

 

Trebuie să porți această lenjerie care îți sculptează forma pentru mai puțin de 6 ore pe zi deoarece dacă o faci mai mult timp, fluxul tău sangvin va fi afectat și asta mai ales în cazul în care porți o mărime mai mică.

 

3. Mărimea sutienului

Unele femei consideră că dacă își cumpără un sutien cu o mărime mai mică vor reuși să creeze iluzia unui bust mai mare. Totuși, trebuie să știi că și dacă alegi un sutien mai mare îți poți crea un aspect neplăcut. Dacă este prea mic, poate afecta fluxul sangvin, dacă este prea mare poate cauza dureri de spate.

 

4. Culoarea lenjeriei intime

Dacă vei purta cumva un sutien negru pe sub o bluză sau cămașă albă, trebuie să știi că aceasta este o greșeală capitală, chiar dacă la un moment dat acesta a fost trend-ul. Totuși, în ziua de astăzi, asta este considerat de un foarte mare prost gust, așa că evită să o faci.

 

5. Hainele pe care le porți acasă

Se crede că imediat ce ajungi acasă ar trebui să îți scoți sutienul și să îți lași sânii să se relaxeze. Totuși, acesta este doar cazul femeilor cu sânii mici. În toate celelalte cazuri, dacă nu porți un sutien acasă, ligamentele tare s-ar putea să se întindă prea mult.

 

6. Materialul

Hainele care sunt compuse din 100% bumbac sunt extrem de confortabile și mai ales sigure pentru sănătatea ta, dar din păcate ele se întind foarte repede și pot chiar să se rupă destul de curând.

 

7. Stilul preferat al lenjeriei intime

Multe femei iubesc să poarte chiloți tanga deoarece asta le face să arate mult mai bine și de asemenea acest tip de lenjerie intimă nu este vizibilă prin pantaloni. Chiloții tanga de obicei sunt creați din materiale sintetice care pot irita pielea sensibilă și pot duce la dezvoltarea culturilor de bacterii și apariția iritațiilor în anumite zone.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: