Radio Simplu

7 exerciții fizice care îți vor transforma corpul în doar 4 săptămâni

Chiar dacă ești femeie, chiar dacă ești bărbat, trebuie să recunoști faptul că îți dorești să arăți la fel de bine precum modelele pe care le vezi la televizor în reviste. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat să ajungă la capacitățile lor maxime din orice punct de vedere.

 

Deși mulți dintre noi ne dorim să avem un corp atletic, de cele mai multe ori nu ne ducem la sală și nu respectăm o alimentație care ne-ar putea ajuta în acest scop și astfel acceptăm situația așa cum este ea, fără a mai face vreun efort substanțial.

 

Totuși, există anumite trucuri și sfaturi care te  pot ajuta să obții trupul pe care ți l-ai dorit mereu, fără să faci sacrificii sau exerciții fizice complicate. Citește și tu mai jos și află cum poți ajunge să arăți așa cum îți dorești în doar patru săptămâni!

 

1. „Plank”

Cum să o faci: „Plank” este un exercițiu static în care regula spune că trupul tău trebuie să fie poziționat corect. Trebuie să stai pe coate cu fața în jos, cu spatele și picioarele drepte și întinse, fără să te arcuiești.

Rezultate: Dacă este realizat corect, acest exercițiu lucrează la nivelul abdomenului, spatelui, feselor, picioarelor și mâinilor. De asemena, postura și tonifierea musculară sunt îmbunătățite.

 

2. Flotări

Cum să o faci: Poziția inițială este precum cea de la „plank”, doar că nu pe coate, ci cu mâinile întinse. De acolo, apleacă-te spre podea cât de mult poți. Asigură-te că pelvisul, spatele și picioarele se află într-o linie dreaptă; apoi, reîntoarce-te încet la poziția inițială.

Rezultate: Influențează și îmbunătățește condiția pieptului, brațelor și mușchilor abdominali.

 

3. Antrenament pentru coapse și fese

Cum să o faci: Stai în genunchi și pe palme și întinde-ți piciorul stând și mâna dreaptă într-o linie dreaptă. Ulterior, îndoaie-le ușor și atinge-ți cotul stâng de genunchiul stâng. Întinde-te din nou și schimbă mâna și piciorul.

Rezultate: Beneficiul este la nivelul mușchilor trunchiului și șoldurilor. De asemenea, mai toți mușchii spatelui, feselor și ai taliei sunt întinși .

 

4. Genuflexiuni

Cum să o faci: Poziționează-ți picioarele la o distanță relativ îndepărtată, stând pe toată talpa. Imaginează-ți că stai pe un scaun, cu picioarele și genunchii în aceeași linie, spatele fiind drept. Îți poți menține echilibrul prin întinderea mâinilor în fața ta. Ridică-te apoi atât de încet pe cât poți.

Rezultate: Întărește mușchii feselor, coapselor și gleznelor.

 

5. Exerciții pentru abdomen

Cum să o faci: Sta pe spate cu mâinile ridicate deasupra capului și cu genunchii îndoiți. Ridică-ți încet partea de sus a corpului cu brațele întinse și apoi atinge-ți degetele de la picioare. Reîntoarce-te lent către poziția inițială.

Rezultate: Întărește mușchii de bază și ajută în arderea grăsimilor datorită dinamicii.

 

6. Abdomen + fese

Cum să o faci: Sprijină-te pe palme și pe picioare pentru a simți o tensiune la nivelul spatelui. Ridică un picior cât de mult poți și apoi începe să îți cobori partea de sus a corpului fără să ridici al doilea picior de pe podea.

Rezultate: Întărește mușchii taliei, abdomenului și pe cei fesieri.

 

7. Talie

Cum să o faci: Stai cu fața în jos pe podea cu armele îndoite la nivelul coatelor și poziționate în dreptul feței. Ridică-ți partea de sus a corpului cât de mult poți. Stai în această poziție preț de o secundă și apoi reîntoarce-e la poziția inițială.

Rezultat: Tonifică și întărește mușchii de la nivelul coloanei vertebrale.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: