Radio Simplu

7 celebrități cărora nu le-a păsat de faimă și care au slujbe normale

Deoarece noi vedem în fiecare zi numeroase vedete atât la televizor cât și pe Internet, considerăm că toată această faimă le place și că ele au o viață perfectă în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, multe dintre celebritățile pe care le vedem, aleg să aibă o viață normală, nedorindu-și toată această faimă.

 

Poate că toți ne-am dori să fim precum vedetele noastre preferate, dar nu ne-am gândit niciodată cel mai probabil la consecințele pe care acest lucru l-ar avea și la toată presiunea la care ele sunt supuse constant. Viața de vedetă nu este una ușoară și nu toată lumea o poate urma.

 

De aceea, am decis să ne informăm cu privire la cele mai interesante povești pe care le-au avut de spus vedetele ce au decis să renunțe la faimă pentru a avea o viață normală. Dacă te-am făcut curios deja, doar aruncă-ți privirea peste lista de mai jos și află și tu toate aceste povești!

 

1. Skandar Keynes

Dacă te vei uita la pozele din adolescența lui Skandar Keynes, vei începe imediat să îți aduci aminte de Edmund Pevensie (din The Chronicles of Narnia). Totuși, actorul a încetat să mai joace în filme și acum el a obținut o diplomă, lucrând în prezent ca și consilier parlamentar.

 

2. Jeremy Renner

Se pare că rolurile pe care le-a primit în celebrele filme Thor și The Avengers au fost suficiente pentru celebrul actor Jeremy Renner; el spune că deși a câștigat foarte mulți bani de pe urma acestor roluri, el câștigă și mai mult în domeniul construcției de case. El cumpără vile neterminate, încheie construcția și apoi le vinde pentru niște sume destul de mari.

 

3. Bradley Pierce

Fermecătorul băiețel din filmul Jumanji s-a plictisit de a mai juca în filme acum mult timp în urmă. Astăzi, Bradley Pierce este un barman plin de succes. El a creat o fundație, o organizație care îi învață pe doritori cum să urmeze arta de a fi un barman adevărat.

 

4. Frankie Muniz

Frankie Muniz a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori din perioada tinereții lui; chiar dacă el a primit oferte de a juca în filme chiar și atunci când a devenit adult, el s-a dovedit a fi mai interesat de sport și mai specific, cursele de mașini. Încă din 2006, el a început să conducă mașini de curse și să participe la astfel de competiții.

 

5. Nikki Blonsky

Actrița din Ugly Betty și Hairspray și-a petrecut 10 din viață pe platourile de filmare. Cu toate că ea a avut numeroși fani, ea nu a fost atât de populară la scară globală, așa că ea a decis să nu se axeze pe o carieră în actorie și astfel a devenit coafeză, cosmetician și artist make-up cu acte în regulă. Aceste meserii îi aduc acum sursele ei de venit.

 

6. Tom Selleck

Tom Selleck, bărbatul cu mustață care a devenit cunoscut pentru interpretarea rolului detectivului Magnum, a părăsit orașul cu mult timp în urmă. Fostul actor a început să crească avocado la ferma lui timp de ultimii 30 de ani; el pare să fie extrem de satisfăcut de ceea ce face, meserie ce îi aduce numeroase bucurii.

 

7. Chris Owen

Actorul a cărui față ne este foarte cunoscută datorită filmelor American Pie și Major Payne, a decis să nu se mai bazeze pe calitățile lui actoricești și să își schimbe perspectivele din punctul de vedere al carierei. El lucrează acum ca și ospătar la un restaurant ce servește sushi în California. El a spus că „Viața nu este mereu lucrul la care te aștepți”.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: