Radio Simplu

7 beneficii surprinzătoare pe care le are gheața

Se spune că fața unei persoane este averea sa. Poate că nu ești de acord cu această afirmație, dar suntem sigur că vrei să îți păstrezi tenul strălucitor și radiant. Pentru aceasta există terapia cu gheață, metodă care sigur te va încânta. Iată tot ce trebuie să știi despre aceasta:

 1. Folosește mereu terapia cu gheață pe un ten curat.

Folosește mânuși pentru a ține cuburile de gheață. Asta îți va proteja mâinile, mai ales dacă vrei să îți faci un masaj relaxant de lungă durată.

Nu folosi gheața direct, fără a o acoperi cu o fucată de material atunci când îți masezi fața.

Poți folosi cuburile de gheață direct pentru  reduce acneea sau umflăturile din jurul ochilor.

Pentru a evita arsurile pielii, nu o aplica niciodată gheața pe pielea ta pentru mai mult de o oră.

2. Obține o piele mai fină

În fiecare seară sau înainte de a merge la somn, încearcă asta: curăță-ți fața, umple o pungă de plastic cu gheață și masează-ți fața și gâtul cu ea timp de trei minute. În câteva zile, vei vedea rezultate considerabile: pielea ta va deveni mai proaspătă și mai catifelată. Terapia cu gheață previne cearcănele și te ajută să dormi mai bine.

3. Scapă de acnee

terapia cu gheașă este una dintre cele mai bune modalități de a ataca problema acneei. Spală-ți fața, pune câteva cuburi d egheață într-un material fin sau un șervețel și presează fața cu acesta dimp de 3 – 5 minute. Rezultatul va fi surprinzător.

4. Redu cearcănele

Această metodă simplă funcționează în felul următor: Gheața îmbunătățește circulația sângelui și previne îmbătrânirea prematură. Îți poți masa pața pentru un minut în fiecare zi înainte de a aplica machiajul.

5. Luptă cu porii dilatați

Plimă un cub de gheață direct pe pielea ta timp de 2 – 3 minute. Dacă ești suficient de persistentă vei vedea o schimbare în ceea ce privește porii, în decurs de câteva zile.

6. Scapă de ochii umflați

Ai plâns toată noaptea și dimineața te-ai trezit cu ochii umflați? Există numeroase motive pentru care ochii tăi se pot umfla, dar nu îți face griji. Gheața te va salva! Înfășoară două cuburi de gheață în material, așeazăle pe ochi și masează plând zonele imflamate.

7. Combate grăsimea din zona abdomenului

Dacă nu îți poți permmite o sesiune de terapie , iată ce poți face acasă. Pune un cub de geață peste abdomenul tău șimenține-l 15 minute. Îndepărtează-l timp de 3 minute și repetă procedeul pentru maxim o oră. Gheața transformă celulele albe de grăsime în celule maro de grăsime care pot fi arse prin procesul de metabolsim mult mai ușor și rapid.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: