Radio Simplu

6 trucuri simple și utile care te vor ajuta să arăți senzațional în fotografii

Fotografiile sunt un mod incredibl prin care reușim să imortalizăm cele mai frumoase momente din viața noastră, care vor rămâne pe hârtie alături de noi pentru totdeauna. Probabil acesta este motivul pentru care ne dorim cu toții să ieșim perfecți în poze. Nimic nu se compară cu senzația genială pe care o simți atunci când te privești într-o fotografie și vezi cât de bine ai ieșit.

Orice persoană poate ieși bine într-o poză, iar tot ceea ce trebuie să faci este să cunoști câteva trucuri și secrete care te vor ajuta să arăți ideal în fotografii. În continuare, îți prezentăm câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți impecabil în toate pozele pe care le faci:

 

1. Adoptă o postură degajată

Evită să stai dreaptă ca o scândură atunci când pozezi și adoptă forma S a corpului. Te poți lăsa un pic pe un picior ca să eviți simetria plictisitoare care te va face să pari mai relaxată și mai puțin dură și rece atunci când pozezi. Pune doar câteva degete în buzunar atunci când pozezi, nu toată mâna.

 

2. Întoarce-te cu tot corpul într-o parte

Dacă vrei să pari mai slabă în fața camerei, evită să stai cu umerii drepți și să te fotografiezi din față. Învârte corpul într-o parte. Dacă ții mâinile la vedere, poziția în care stai va părea și mai firească.

 

3. Ai mare atenție la poziția mâinilor

Poți să ții mâinile lângă față atunci când pozezi dar evită să întorci palma înspre cameră pentru că nu va arăta bine deloc. Fă tot posibilul ca palma și degetele tale să urmeze linia feței.

 

4. Coboară umerii

Dacă lași umerii în jos, gâtul tău va părea mai lung, iar postura ta va fi una mai degajată. Încearcă să nu-ți ascunzi mâinile și ține-le aproape de coate pentru a crea un efect special atunci când pozezi. Evită să ții ambele mâini la vedere, doar una dintre ele pe față este suficient pentru un efect special.

 

5. Arată-ți ambii genunchi

Atunci când îți faci poze dintr-o parte, încearcă să adopți poziția de S, ca să dai senzația că ești mai slabă, dar ai și o postură mai degajată. Lasă să se vadă ambii genunchi și nu ține umerii rigizi.

 

6. Ține capul lejer

Vei arăta mult mai bine în orice fotografie dacă nu te vei uita direct în aparat. E indicat să înclini un pic corpul înspre lentilă. Apleacă puțin capul în față pentru a părea că te uiți la cameră de sus. Acest mic truc îți va îmbunătăți simțitor imaginile.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: