Radio Simplu

6 tipuri de parteneri pe care ar trebui să-i eviți cu orice preț

Relațiile fericite sunt compuse din sute de lucruri mici. Unul dintre ele este încrederea. Cu toții putem fi de acord că e important să poți avea încredere în partenerul tău.

Cu toate acestea, unii oameni nu pot trăi fără să-și înșele partenerii. Pentru ei, e doar o chestiune de timp.

Considerăm că e important să știi să faci diferența dintre tipurile de persoane cu care nu ar trebui să ai o relație serioasă.

Alături de acești parteneri, doar îți vei pierde timpul:

6. Un narcist

Un narcisist nu este niciodată împăcat cu dragostea unei singure persoane. Acest tip de partener dorește admirația tuturor. E felul în care se afirmă.

Narcisistul caută în mod constant partenerul perfect. El crede sincer că relația sa actuală nu este suficient de perfectă pentru a o continua.

Și dă vina pe toată lumea, numai pe el nu.

5. Excesiv de romantic

Seducția și formarea unei noi relații este foarte important pentru o persoană care trăiește și respiră romantismul.

Astfel de oameni iubesc să creeze impresii și nu se pot consacra într-o rutină.

Se plictisesc foarte repede. Pentru a evita acest lucru, o persoană romantică își găsește noi mijloace de divertisment care să-i aducă fericirea. Acest partener urăște, mai presus de orice, limitele.

4. Partenerul care nu are încredere în sine

Tuturor ni se întâmplă să nu avem încredere în noi într-un domeniu sau altul. Cu toate acestea, o persoană care nu știe cum să-și trăiască în mod constant propria viață și solicită mereu aprobarea altcuiva, este un partener periculos.

Atunci când acest om vede cel mai mic indiciu de înstrăinare, începe imediat să caute o nouă relație, în care totul va fi diferit.

Dragostea altor oameni îi aduce afirmarea de sine care-i lipsește.

3. Prea egoist

Oamenii egoiști se gândesc atât de mult la ei înșiși încât nu acceptă faptul că cei apropiați și dragi lor pot suferi de pe urma acestui tip de comportament.

Și totuși, poate înțelege că el este cauza acestei suferințe. Egoistul crede că normele morale nu sunt pentru el. Întotdeauna se iartă pentru lucrurile pe care nu le poate suporta în celelalte persoane.

2. Un suferind

Un partener suferind face mereu pe martirul. Orice lucru mic îl întristează. Acest om caută mereu pe cineva care să-l poată mângâia.

Atunci când partenerul de relație nu-i poate oferi ceea ce-și dorește, începe să caute pe cineva nou.

1. Un critic

Este tipul de persoană care nu este suficient de sigură pe sine. Este vorba despre partenerul care adoră să-i critice pe ceilalți cu privire la orice lucru mic și să dea sfaturi (adesea nesolicitate), pe care le folosesc doar ca mijloc de auto-afirmare.

E inutil să spunem că el nu se teme să rănească pe nimeni din jur și că nu este capabil să construiască o relație sănătoasă.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment