Radio Simplu

6 moduri prin care-ți poți îmbunătăți relația intrată în rutină

Luna de miere nu poate dura la nesfârșit. Orice relație de lungă durată are părțile ei bune, dar și unele mai rele. Cum să înțelegi dacă relația a e într-o pasă proastă scurtă sau e ceva mai grav? Există câteva semne care te fac să înțelegi diferențe.

1. Nu aveți planuri de viitor
Fiecare zi pentru voi e o aventură la început. Pentru că încă descoperiți lucruri unul despre celălalt. Dar petrecerea timpului împreună nu mai e ceva care vă bucură. Dimpotrivă, lăsați toate lucrurile care vă distrau  înainte, să dispară.

2. Compari relația ta cu altele
în era tehnologiei, când toată lumea își afișează viața online, e foarte ușor să constați că prietenii tăi sunt mai fericiți ca tine. Dar acesta este un lucru foarte dăunător pentru relația voastră.

3. Scrii mai mult decât vorbești
Rețelele de socializare sunt utile, dar nu pot înlocui comunicarea reală. Dacă ajungeți să vă scrieți în timp ce sunteți amândoi în casă, e foarte posibil ca relația cu telefonul să fie mai strânsă decât cea cu partenerul.

4. Ai încredere în alți oameni
Partenerul tău ar trebui să fie omul cu care împărtășești și bunele și relele. Devine o problemă dacă tu alegi pe altcineva pentru aceste destăinuiri. Gândește-te de ce ai renunțat să-i mai vorbești partenerului tău. Pentru că nu e de încrede? Pentru că nu te ascultă?

5. Viața voastră intimă nu mai e ca înainte
Dacă a intervenit rutina la acest aspect, puteți discuta ca să încerca lucruri noi. Obșnuințele legate de amor pot face rău întregii relații. Riști să ajungi singură
într-o relație dacă ai nemulțumiri nerezolvate.

6. Îți imaginezi alte relații
Relația actuală te nemulumește, ajungi să te gândești la cele din trecutul tău sau să-ți imaginezi unele care s-ar putea întâmpla. Dacă sunt trecătoare le poți ignora, dar dacă ele nu dispar ar trebui serios să te gândești la cum să ieși din ceva ce nu te face fericit.

loading...

Add comment