Radio Simplu

6 lucruri pe care și tu le-ai făcut pe la spatele partenerului

Se spune că sinceritatea este cea mia bună cheie pentru o relație de succes, însă din păcate nu toată lumea respectă acest lucru. Cu toții avem tabieturile și vechile noastre obiceiuri și de multe ori încercăm să le ascundem de partenerii noștri.

Există de asemenea și multe alte trăsături de caracter pe care le ține secrete, precum gelozia, lipsa încrederii și chiar infidelitatea.

Unele dintre lucrurile pe care le facem pe la spatele partenerului nostru nu sunt chiar atât de dăunătoare, însă există și altele care chiar pot pune în pericol relația noastră pe care am clădit-o cu atât de multă grijă.

Probabil unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie reținut constă în faptul că nu trebuie neapărat să fii o persoană rea pentru ca partenerul tău sau cei apropiați să te  considere astfel, într-adevăr, în mod nefondat.

Și nu uita, lucrurile pe care le faci pe la spatele partenerului tău pot avea numeroase consecințe, așa că ai grijă mereu și gândește-te de două ori înainte să faci ceva ce l-ar răni pe partenerul tău. dacă ești într-o relație, probabil și tu te vei regăsi în lista de mai jos pentru că oricare dintre noi a făcut cel puțin unul dintre lucrurile pe care le vei descoperi ulterior.

1. Verificarea telefonului

Câți dintre voi ați luat telefonul partenerului în timp ce dormea sau era la duș pentru a verifica mesajele și numerele de telefon?

Acest lucru pare absolut nevinovat, dar consecințele pot care numeroase răni. Cum ai putea să îi explici partenerului tău că ai aflat ceva anume doar uitându-te în telefonul lui? Ești pregătit pentru ca relația să se încheie în acel moment?

În același timp, dacă decizi să ții doar pentru tine ceea ce ai aflat, vei vedea că vei deveni foarte stresat, neîncrezător și dinamica relației se va schimba drastic.

2. Cheltuirea unor sume de bani mult mai mari decât ai recunoaște

De cât de multe ori nu te-ai strecurat în casă încercând ca partenerul tău să nu te observe cu toate acele pungi cu cumpărături pe care tocmai le-ai făcut? Nu ai putut să reziști în fașa cumpărăturilor, chiar dacă cel mai probabil ți-ai depășit bugetul pe care ți l-ai propus.

Și mai ales, cel mai probabil, voi doi deja ați avut o discuție cu privire la asta, însă tu în loc să cumperi mai multe lucruri folositoare pentru tine și pentru partenerul tău, ai ales să cheltui niște sume exorbitante pe pantofi și poșete, nu-i așa?

3. Fumezi doar atunci când ești cu fetele

Partenerul tău este împotriva fumatului, dar tu ai mai cochetat cu asta încă de când erai adolescentă. Ieși în oraș măcar o dată pe săptămână în oraș cu fetele, așa că atunci când deja vezi că toate dintre ele fumează, ajungi să ceri împrumut și tu o țigară.

Deja după ceva timp îți dai seama că ai început să fumezi și câte o țigară la birou sau în mașină când te duci la cumpărături. Asta se întâmplă până în momentul în care într-o bună zi uiți să mai mesteci o gumă și să te dai cu parfum, așa că partenerul tău deja își dă seama despre ce este vorba.

4. Bei mai mult decât ar trebui

Nimic nu se compară cu un pahar de vin care să te ajute să te relaxezi după o zi stresantă la serviciu sau chiar în vizită la soacra ta.

Vinul este foarte bun pentru circulația sângelui, dar nu pentru asta îl bei, nu-i așa? De fapt, chiar ai cel puțin două sticle de vin în casă, una pe care o împarți cu partenerul tău, una pentru musafiri și una ascunsă din care mai bei tu din când în când singură.

Este cel mai amuzant momentul în care te duci la restaurant cu partenerul tău și chelnerul te întreabă „Ca de obicei?”, iar mai apoi îți aduce un alt pahar de vin.

5. Flirtul cu un coleg de muncă

La naiba, noul asistent executiv de la birou este unul foarte arătos, nu-i așa? Flirtul este inevitabil, mai ales că poate partenerul tău nu îți mai oferă atât de multă atenție în ultima vreme, în timp ce noul coleg de la birou observă că ți-ai schimbat coafura, ai o rochie nouă sau ți-ai făcut manichiura.

Aceste lucruri sunt foarte flatante pentru o femeie și dacă bărbații își doresc ca ele să nu cocheteze cu gândul de a înșela, atunci poate că ar fi cazul să le acorde mai multă atenție, nu crezi?

6. Gelozie permanentă

Oamenii geloși tind să fie nesiguri cu privire la propria persoană. Urăsc atunci când partenerii lor fac altceva fără ei, chiar dacă este vorba despre prieteni sau familie, nu mai spun de cazurile în care unele persoane sunt geloase pe animalele de companie ale partenerilor.

Cei mai mulți dintre noii încercăm să ne ascundem gelozia și când suntem confruntați, negăm acest lucru pe care îl considerăm rușinos.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: