Radio Simplu

6 lucruri pe care să nu le faci niciodată dacă într-adevăr îți place de el

Nu se întâmplă în fiecare zi să te întâlnești cu cineva și să simți că te-ai conectat instantaneu la un anumit nivel emoțional. Atunci când începi să te întâlnești cu o persoană de care chiar îți place, știi deja că nu vrei să faci ceva anume care să pună în pericol această viitoare relație pe care deja ți-o imaginezi.

 

Există un număr destul de mare de lucruri pe care le poți face în mod voluntar sau nu care să pună în pericol toată această nouă legătură și poate că ele par mărunte momentan, dar în timp, există foarte multe șanse ca ele să se dezvolte și să devină extrem de enervante pentru posibilul tău partener.

 

Poate că ți se vor părea niște lucruri normale cele pe care le vei descoperi listate mai jos, dar dacă nu vrei să îl faci să dispară din viața ta tocmai din cauza acțiunilor pe care le faci tu, atunci ar trebui să eviți tot ceea ce vom menționa.

 

1. Nu fi încăpățânată

Cu toții avem puțină încăpățânare în interiorul nostru, dar chiar nu trebuie să scoți în evidență această trăsătură față de persoana cu care vrei să fii într-o relație. Unul dintre cele mai ușoare moduri prin care poți scoate o persoană din viața ta este să nu vrei să recunoști greșelile pe care le faci.

 

2. Nu îi ignora țelurile și așteptările

Dacă vrei să fii într-o relație serioasă cu cineva este indicat să începi să înțelegi importanța lucrurilor încă de la început. Nu trebuie să ajungi la concluzii pripite, dar trebuie să îi accepți așteptările și să le înțelegi, chiar dacă poate nu ești de acord cu ele.  Îi poți oferi sfaturi pentru a corecta anumite lucruri, dar nu ignora niciodată ceea ce el își dorește și la care visează.

 

3. Nu îl trăda

Este de la sine înțeles că nimeni nu ar trebui să trădeze pe altcineva niciodată, dar dacă ești într-o relație la care ții foarte mult, atunci ar trebui să ții și mai mult cont de lucrurile care ar putea să îl rănească și să îl facă să se simtă rănit. Acordă-i respect și în acest mod nu vei simți nevoia niciodată și nu vei face pasul de a-l trăda și de a-i răni sentimentele.

 

4. Nu fi paranoică

Să fim clari de la început: dacă el îți dă vreun motiv pentru care să fii suspicioasă, atunci gândește-te serios la asta înainte să începi o ceartă nefondată. Este nevoie să te gândești obiectiv și poate chiar să asculți sfaturi de la cei apropiați înainte să iei o decizie drastică ce ar putea pune în pericol relația; nu exagera cu presupunerile și nu căuta motiv de ceartă din orice.

 

5. Nu fi leneșă

Relațiile au nevoie de multă muncă pentru a funcționa și lenevia chiar poate fi un impediment considerabil între tine și el, chiar dacă nu pare atât de important la început. Dacă îți este lene să te întâlnești cu el sau să vorbiți doar pentru că preferi să te uiți la un film sau să stai în casă nu va aduce niciun beneficiu relației voastre, ba chiar o va pune în pericol.

 

6. Nu grăbi lucrurile

De multe ori, femeile își doresc să treacă foarte repede prin toate etapele unei relații, dar asta poate duce la forțarea lucrurilor care va face ca totul să pară artificial. Dacă vei încerca să ai o conversație importantă prematur, atunci el este posibil să se speri și să renunțe la tot; de aceea, este bine să lași lucrurile să vină de la sine în mod natural și firesc.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: