Radio Simplu

6 lucruri pe care să nu e faci niciodată într-o relație

Dacă ați făcut un obicei din următoare lucruri, ar fi bine să scăpați de el dacă dorți o relație sănătoasă.

 

  1. Nu ești “acolo”

A sosit timpul pentru a ieși în oraș cu partenerul/partenera, dar este suficient doar a fi acolo? Nu. Trebuie să fii “prezent”, trebuie să fii acolo! Este necesară prezența ta, ceea ce înseamnă și mintea și trupul. Trebuie să fii complet conștient de ceea ce spune partenerul tău, să nu fii atât de pierdut în propriile tale gânduri încât să nu răspunzi nici la cele mai simple întrebări. Partenerul tău are nevoie de atenția și dragostea ta atunci când sunteți împreună, așa că încearcă să ai mintea limpede atunci când petreci timp cu el sau vei pierde momentul. Dacă ești deranjat de ceva, spune-i fiindcp tăcerea va face partenerul să se creadă în plus sau neiubit. Fii prezent, trup și suflet!

 

  1. Uitați să vă adresați complimente

Cheia pentru o relație de lungă durată este să nu vă opriți niciodată să vă spuneți cât de mult vă iubiți unul pe celălalt. Uneori încetăm din a spune ce simțim deoarece avem impresia că partenerul știe deja ceea ce simțim pentru el, dar ai face mai bine să-i reamintești cât de mult îl iubești. Trebuie să-i spui cât de mult îl iubești și să o dovedești, fiindca vorbele fără acțiuni, nu înseamnă nimic. Nu lăsați niciodată să treacă o zi fără a-i spune partenerului cât de mult îl iubești și cât de special este pentru tine.

 

  1. Nu face compromisuri

Relațiile nu se bazează pe sentimente ocazionale și situații convenabile, cele mai puternice dintre relații necesită o tonă de muncă grea și o mulțime de compromisuri de ambele părți. Adevărata iubire este atunci când începi să tratezi fericirea celuilalt ca pe a ta.

 

  1. Nevoia de a avea dreptate

Suntem cu toții oamenii, toți avem propriile noastre părți egoiste, dar trebuie să luptăm pentru că ego-ul este lucrul care trebuie să fie cel mai departe de iubire. Cu toții avem nevoie să avem dreptate, dar este important să cunoști limitele, dacă nevoia ta dăunează relației tale, trebuie să te oprești. Ce este important într-o relație este să vă amintiți că dragostea este mai importantă decât nevoia de a câștiga sau de a avea dreptate.

 

  1. Ascunderea defectelor și a problemelor

Nu ascunde nimic. Încrederea este cheia într-o relație. Dacă te simți responsabil să își impresionezi partenerul, impresionează-l cu adevărul, cu cine ești, cu ceea ce faci, cu acțiunile tale și cu sufletul tău. Dacă nu-i place adevărul, nu e potrivit pentru tine.

 

  1. Nevoia de a concura

Nu este o competiție, este o relație. Ajutați-vă și sprijiniți-vă reciproc cu toată inima, nu faceți să pară o cursă sau o competiție.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: