Radio Simplu

6 cupluri de zodii pe care nu le poate despărți nimeni

1. Balanță și Scorpion

Sunt parteneri și prieteni ideali, pentru că, deși nu arată tuturor asta, sunt ființe extrem de pasionale. Balanțele vor să fie dorite, iar Scorpionii iubesc până la obsesie. La prima vedere, cele două zodii par complet diferite, iar interesele lor în comun par inexistente, așa că ezită să înceapă o relație, dar odată ce ajung să se cunoască mai bine, sunt de nedespărțit.

 

2. Pești și Rac

Sunt semne zodiacale extrem de sensibile, dar și creative. Sunt mereu cu capul în nori, iar împreună pot să viseze și să trăiască în lumea imaginară pe care o creează în mintea lor. Sunt persoane extrem de profunde, așa că au nevoie reciproc unul de altul pentru a se echilibra și tempera. Descoperă imediat că se înțeleg la un nivel profund spiritual și au o grămadă de lucruri în comun.

 

3. Săgetător și Berbec

Cele două zodii au personalități ciudate și puternice, ceea ce îi ajută să planifice multe lucruri împreună, să facă  călătorii prin toată lumea și să discute despre orice subiect fără ezitare. Sunt persoane independente și au o voință de fier. Se admiră unul pe celălalt într-o relație și dau startul unui echilibru amoros care începe de obicei cu o prietenie între cei doi.

 

4. Gemeni și Vărsător

Gemenii au momente când pot fi nesiguri, iar Vărsătorii știu mereu ceea ce își doresc și pot fi echilibrați. Se ajută și se sprijină reciproc atunci când vor să-și îndeplinească visurile. Chiar dacă inițial nu pare așa, Gemenii și Vărsătorii își doresc o viață echilibrată și liniștită împreună, iar acesta va fi scopul lor ca pereche. Au nevoie unul de celălalt pentru a-și găsi motivația de a merge mai departe.

 

5. Fecioară și Taur

Fecioarele și Taurii formează cupluri ideale pentru că relația lor se bazează pe un echilibru care se întâlnește rar la celelalte zodii. Sunt prieteni incredibili și pot fi și parteneri de afaceri excelenți și nu găsesc la nimeni înțelegerea pe care și-o acordă reciproc. Taurii îndrăzneți inspiră Fecioarele să se bucure mai mult de viață.

 

6. Rac și Balanță

Racii sunt persoane extrem de sensibile, iar Balanțele știu să-și păstreze capul pe umeri în orice situație. Racii sunt mereu bucuroși să ofere Balanțelor toată dragostea și sprijinul de care au nevoie destul de des. Împreună, sunt de neoprit și este foarte probabil să se căsătorească rapid. Racii își doresc mult să aibă familia lor, iar Balanța e cea care le poate îndeplini visul. Cele două zodii nu pierd timpul și încep un drum împreună cât mai repede posibil.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: