Radio Simplu

5 tipologii de bărbați care cel mai probabil te vor înșela

Este dureros atunci când persoana pe care o iubești cel mai mult alege să te înșele. Uneori nu ai încredere în partenerul tău, iar alteori acest lucru vine pe neașteptate și pur și simplu îți ia răsuflarea deoarece nu te-ai fi așteptat la asta din partea lui. Femeile înșală la fel de mult ca și bărbații, dar bărbații sunt învinovățiți mai mereu de aceste trădări.

Ambii înșală din diferite motive dar femeile sunt mult mai predispuse să înșele pentru prima dată la muncă.

Așadar…. ce înseamnă înșelatul pentru relația ta? Sper că nu înseamnă nimic, dar dacă întradevăr ai această problemă, trebuie să găsești o soluție cât mai rapid.

Cel mai bun sfat pe care îl poți primi într-o astfel de situație este să înveți cum să identifici o persoană care te înșală și tipologiile de bărbsți csre cel mai probsbil vor face asta fără să se gândească măcar. Ar fi bine să știi aceste lucruri înainte de a te implica emoțional într-o relație bolnăvicioasă.

Potrivit unui studiu din 2010, bărbații cu un IQ mai scăzut sunt mult mai predispuși la a ceda tentațiilor și a-și înșela partenera. Am văzut o mulțime de bărbați inteligenți care înșală deci aceasta nu trebuie să fie o regulă.

1. Playboy-ul

Ai mai văzut acest tip de bărbat. Are un grup de femei despre care pretinde că sunt doar amice și care îi dau mesaje la ora 2 noaptea de parcă ar fi ceva normal. Dă like tuturor tipelor atrăgătoare de pe Instagram și mereu este în căutarea celui mai bun lucru pentru el. Nu se poate abține din a flirta la bar și lista poate continua.

Nu te simții flatată de atitudinea lui. Nu ești tu cea care îl va face să se schimbe așa că fugi!

2. Trișorul în serie

Este acel tip care încheie orice relație pe care o are prin înșelat. Nu de gândi dacă doar voia să vă despărțiți sau a evitat conversațiile cu tine pe această temă. Știi deja ce fel de persoană e și cum acționează.

3. Trișorul plictisit

Acest tip este doar foarte plictist. Poate că l-ai plictisit, poate că pur și simplu așa este el, în fine. te va înșela atunci când va avea ocazia. Acest tip de bărbat poate fi iertat, pote că îi va părea rău și se va revanșa. Poate că te-a înșelat doar o dată, dar trebuie să ai mare grijă la indicii.

4. Bărbatul puternic și influent

Ai văzut deja acest tip de bărbat. femeile îi cad la picioare pentru că are putere și este de-a dreptul intoxicantă. Din nefericire, nu are și integritate. Crede că regulile nu se aplică și în cazul lui.

5. Bărbatul care s-a căsătorit cu tine doar pentru că arăți bine

Doamnelor, să fim serioase! Sunteți la fel de vinovate ca și aceștia. Vor să ducă o doamnă să i-o prezinte mamei lor dar de fapt tânjesc după chelnerița aceea atrăgătoare.

Ar trebui să îți dai seama când ceva este în regulă și când nu!

loading...

Add comment

%d bloggers like this: