Radio Simplu

5 semne conform cărora el este pe cale să se despartă de tine

Atunci când te afli într-o relație, probabil că ultimul lucru la care vrei să te gândești este momentul în care relația voastră este posibil să se termine. Nimeni nu se căsătorește așteptându-se să divorțeze și nimeni nu intră într-o relație gândindu-se la despărțire.

 

Există cazuri în care ne putem da seama că sfârșitul este aproape și că relația noastră s-a destrămat de tot. Poate că unul dintre voi a fost infidel sau poate că viețile voastre pur și simplu au luat căi diferite care nu se mai intersectează și nici nu o vor mai face în viitor.

 

Chiar dacă de multe ori ne dăm seama când asta este pe cale să se întâmple, există și situații în care suntem luați prin surprindere și efectiv rămânem fără cuvinte, neștiind cum s-a ajuns într-o astfel de situație și care sunt lucrurile greșite pe care le-am făcut.

 

Poate că și tu te-ai gândit la posibilitatea aceasta, așa că este bine să te uiți peste lista de mai jos pentru a afla dacă și partenerul tău se gândește la despărțire și este pe cale să o facă; fii atentă la semne și analizează-le!

 

1. El nu te mai include în viața lui

Obișnuiați să ieșiți de foarte multe ori împreună cu colegii lui, prietenii sau familia, iar acum, acest lucru nu se mai întâmplă sau este foarte rar. Un bărbat care încearcă să se despartă de tine, de cele mai multe ori va încerca să se detașeze înainte pentru a face despărțirea mai ușoară și mai suportabilă.

 

Incluzându-te în viața lui înseamnă că voi doi ați creat un parteneriat și dacă el îndepărtează toate elementele voastre comune sugerează faptul că vrea să termine tot ceea ce este între voi. Modificarea rutinei dintre voi doi este un semnal de alarmă care cu siguranță trebuie luat în considerare.

 

2. Se enervează din cauza ta foarte ușor

Lucrurile pe care le făceai și înainte și i se păreau drăguțe, acum pur și simplu îl irită și îl scot din sărite, iar tu nu ai nici cea mai vagă idee din ce motiv se întâmplă acest lucru. Schimbările lui de stare te fac mereu să fii încordată și să te temi că ceea ce ai putea spune îl va enerva.

 

Certurile sunt inevitabile într-o relație, dar dacă el pare că se enervează pe tine și țipă atunci când nu îi oferi niciun motiv serios, atunci asta înseamnă că lucrurile între voi nu sunt atât de roz pe cât ar trebui. Bărbații încep mereu certuri pentru a găsi motive ce vor duce la despărțire, astfel simțindu-se mai puțin vinovați.

 

3. Te minte

Relațiile sunt construite pe onestitatea și comunicare, iar dacă aceste două elemente dispar, atunci ea este sortită pieirii în cele mai multe cazuri. Dacă îți minți partenerul înseamnă că nu îl respecți suficient de mult încât să îi spui adevărul, indiferent de cât de dureros ar fi acesta.

 

Minciunile sădesc semințe de îndoială într-o relație și știi deja că odată ce l-ai prins făcând asta, el o va mai face din nou și nou. Chiar dacă este vorba despre o mică minciună nevinovată, ea este tot o minciună și trebuie luată ca atare.

 

4. Nu te face să fii o prioritate pentru el

Nu spun că o relație ar trebui să fie singurul lucru din viața ta și că nu ar trebui să mai ai prieteni, familie și viață socială; totuși, dacă observi că tu nu mai reprezinți una dintre prioritățile lui, așa cum era înainte, ei bine, asta ar trebui să îți dea de gândit.

 

Dacă ești cu o persoană care te iubește și își dorește să fie într-o relație pe cât de serioasă se poate cu tine, atunci el nu ar trebui să se simtă nesigur sau să nu fie convins că tu reprezinți o prioritate în viața lui.

 

5. Te ignoră

Dacă partenerul tău de cele mai multe ori nu îți răspunde la mesaje, la telefoane, nu este atent la tine atunci când petreceți timpul împreună, atunci clar ceva se întâmplă cu el. Trăim într-o lume în care oricine stă cu telefonul în mână și de cele mai multe ori, nu există scuze plauzibile că nu a fost atent la el.

 

Un bărbat care este pe punctul de ase despărți de tine, mereu va anula planurile voastre în ultimul moment și nu va vrea să faceți anumite activități împreună. Dacă lui îi pasă de tine măcar puțin, își va da seama că nu ar trebui să te ignore deoarece aceasta estep ur și simplu o bătaie de jos.

loading...

Add comment