Radio Simplu

5 semne că te vrea numai pentru relații intime

Să fim sincere: la începutul unei relaţii, aproape toţi bărbaţii sunt interesaţi doar să te bage în pat.

Te văd, te admiră din cap până în picioare, iar în mintea lor se derulează deja scenariul unei nopţi fierbinţi de amor.

Trebuie să începi să-ţi pui problema interesului exclusiv pentru acest lucru al partenerului abia după ce trec săptămâni de când ieşiţi împreună.

Iată 5 semne care te avetizează categoric că te vrea doar pentru relații intime:

1. Nu te sună aproape deloc!

Telefonul tău zbârnâie mereu doar la lăsarea serii, iar invitaţiile de a petrece nopţi fierbinţi la el sau la tine acasă sunt principalele motive ale apelurilor lui.

În cazul în care constaţi că numai tu eşti cea care se interesează ce face în timpul zilei sunându-l, este posibil să fie mai interesat să se culce cu tine decât de persoana ta!

2. Este dezinteresat de viața ta!

Întâlnirile voastre sunt sărace în discuţii legate de vieţile personale, pasiuni şi probleme şi se concentrează mai mult pe relațiile intime?

Este posibil că bărbatul de lângă tine să fie interesat strict de o relaţie intimă, chiar dacă nu o spune explicit.

Dacă nu eşti mulţumită cu statutul de “obiect intim” în viaţa lui, nu mai sta pe gânduri şi lansează o discuţie serioasă cu el în acest sens, apoi ia decizia care te avantajează cel mai mult.

3. Nu îi cunoşti prietenii sau familia!

Au trecut săptămâni bune de la prima întâlnire şi nu pare deloc dornic să te lase să pătrunzi mai mult în viaţa lui?

Nu i-ai cunoscut nici măcar un prieten, darămite vreun membru al familiei?

Este clar că vrea să te ţină departe de el şi că singurul interes al lui este legat de corpul şi abilităţile tale în pat.

Dacă o relaţie fără ataşamente emoţionale, doar cu beneficii fizice, te avantajează continuaţi să va faceţi de cap între aşternuturi, dar dacă nu, ia măsuri şi caută-ţi pe cineva care te vrea pentru ceea ce eşti, nu pentru ce poţi face în dormitor.

4. Se sustrage subtil oricărui plan în doi!

Te gândeşti că ar fi frumos să petreceţi câteva zile departe de oraş ori să faceţi sărbătorile împreună.

Nu mai stai pe gânduri şi îl abordezi cu tot soiul de propuneri incitante. Însă de fiecare dată când încerci să îl scoţi din rutină cu care v-aţi obişnuit – de a va întâlni la tine sau la el acasă – partenerul tău se sustrage subtil.

Fie spune că nu are timp, că are o perioada aglomerată la serviciu sau că are deja planuri cu familia, pe care nu le poate anula.

Fii sigură că “te duce cu zăhărelul” şi că nu este interesat să te lase să îi pătrunzi prea mult în viaţă. E mulţumit doar cu ce îi oferi din punct de vedere intim!

5. Toate complimentele lui sunt legate de fizicul tău!

Ştie că nu te poate ţine “legată” de el, fără să îţi ofere la schimb diverse complimente şi aprecieri.

Însă fie pentru că nu te cunoaşte suficient de bine (nici nu şi-a dat un prea mare interes în acest sens), fie pentru că nu se poate abţine, tot ce vede frumos şi de apreciat la tine este de natură intimă.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment