Radio Simplu

5 secrete despre femei pe care trebuie să le cunoască orice bărbat

Mulți dintre bărbați se plâng că nu reușesc să le înțeleagă pe femei. Nu e nimic ieșit din comun, pentru că femeile au fost dintotdeauna extrem de misterioase. Cercetătorii au încercat mereu să identifice cauza pentru care femeile sunt atât de diferite de bărbați. Cu cele 5 secrete despre femei pe care trebuie să le cunoască bărbații e suficient și nu e nevoie să facem cercetări științifice:

 

1. Se îmbracă în funcție de starea civilă 

O femeie care își dorește un partener se va îmbrăca întotdeauna mai provocator, atunci când și-a găsit deja un partener și este căsătorită se îmbracă în continuare provocator, dar se păstrează pentru soțul ei. Dacă o femeie are o căsnicie fericită de câțiva ani atunci nu simte nevoia să mai iasă în evidență prin hainele mulate sau provocatoare.

 

2. Felul femeilor de a spune poveștile e diferit de cel al bărbaților

Bărbații spun poveștile urmând firul exact al întâmplărilor, fără să se piardă în detalii sau să devieze de la subiect. Chiar dacă sunt protagoniștii poveștii pe care o spun nu se lasă copleșiți de sentimente și duc povestea până la capăt cu succes. Femeile însă, schimbă subiectul involuntar sau nu de cel puțin cinci ori, pun foarte multă pasiune și implicare emoțională atunci când povestesc ceva și termină în câteva ore tot ce au de spus.

 

3. Limbajul corporal al femeilor e foarte important

Dacă o femeie își lasă sânii la vedere și scoate pieptul în față atunci când vorbește cu un bărbat arată că e interesată de el, dacă ține brațele încrucișate e un semn clar că n-o interesează bărbatul respectiv. Dacă ține mâinile pe lângă corp, fără să-și scoată pieptul în evidență atunci vrea doar o legătură de prietenie. Dacă pare să aibă o atitudine agresivă și te respinge chiar dacă e îmbrăcată provocator, atunci e clar că își dorește o relație cu un bărbat care nu e atras doar fizic de ea.

 

4. Baia femeilor

Majoritatea băilor femeilor sunt saloane de frumusețe în miniatură. Au atât de multe tipuri de săpunuri, loțiuni pentru curățarea feței, șampon și balsam încât ar putea să aprovizioneze un magazin întreg. În baia unei femei poți găsi de la rimel până la ojă de unghii.â

 

5. Schimbări de dispoziție

Te înșeli amarnic dacă ai impresia că doar viitoarele mămici au schimbări bruște de dispoziție. Conform unor studii de specialitate, femeile se răzgândesc în fiecare secundă. De exemplu, atunci când merg în mall să cumpere o poșetă, ajung să cumpere orice altceva mai puțin poșeta pentru care veniseră inițial.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: