Radio Simplu

5 lucruri pe care orice bărbat și-ar dori ca femeile să le cunoască

Pare destul de greu să pătrunzi în mintea unui bărbat deoarece ea mereu pare destul de închisă și inaccesibilă oricui, de aceea este nevoie de eforturi susținute pentru a putea înțelege ce se petrece acolo. Însă asta nu înseamnă că nu ar trebui să încerci să îți dai seama ce se întâmplă în mintea lui.

 

Din cauza faptului că femeile și bărbații gândesc diferit, asta poate stârni numeroase disensiuni care pot evolua rapid în certuri. Din accesată cauză, este nevoie ca fiecare dintre parteneri să știe ceea ce gândește celălalt și ce își dorește.

 

Pentru a te ajuta în această privință, am decis să creăm o listă care să îți ofere puțină claritate în ceea ce privește gândirea bărbaților. Mai jos vei putea citi  despre ceea ce își doresc ei ca orice femeie să știe și să respecte.

 

1. Bărbații nu ascultă

Bărbaților le-ar plăcea ca de cele mai multe ori femeile să știe că ei nu ascultă și că asta nu este vina lor. Cât de multe certuri nu au început din cauza faptului că partenera credea că el nu ascultă și că tot timpul este cu capul în nori?

 

Cu toate acestea, cercetătorii își doresc ca tu să știi că bărbații funcționează în mod diferit și mai ales creierul lor este unul aparte. Tomografiile au arătat că în timpul conversațiilor, creierul femeilor femeilor se aprinde precum un pom de Crăciun. pe de altă parte, cel al bărbaților tinde să fie precum o lumină de veghe.

 

2. Acele două cuvinte importante

Foarte mulți bărbați pur și simplu nu sunt genul care să spună „te iubesc” tot timpul. De fapt, mulți dintre ei exprimă ceea ce simt prin intermediul acțiunilor și nu al cuvintelor. La ce  ne referim aici? Ei bine, în loc să spună „te iubesc”, ei vor face lucruri mai mari sau mai mici care să îți dovedească asta.

 

Prin intermediul acțiunilor lor, nu numai că își reasigură partenera de sentimentele lor, dar le este și mai ușor să evite acele cuvinte destul de problematice pentru ei. Fii atentă la gesturile mici pe care el le face pentru tine și îți vei da seama de sentimentele pe care ți le poartă.

 

3. Ei au nevoie de spațiu

Nu este o surpriză faptul că bărbații au nevoie de spațiu, având în vedere că ei le spun asta femeilor tot timpul. Problema constă în faptul că de multe ori, femeile înțeleg asta în mod greșit. Când un bărbat își dorește spațiu, prima reacție a unei femei va fi să se apropie și mai tare de el deoarece ea va crede că ceva este în neregulă.

 

Tu nu trebuie să iei personal acest lucru, ci doar să înțelegi că un bărbat are nevoie de spațiu pentru a-i putea fi dor de tine. Așa că dacă îl auzi spunând asta, ar trebui să îi respecți dorința deoarece șansele sunt că el trece prin ceva sau pur și simplu vrea să fie singur.

 

4. Plânsul este un șantaj

Să facă o femeie să plângă este unul dintre cele mai mari coșmaruri ale unui bărbat și toate femeile știu asta. De multe ori, femeile plâng în timpul unui conflict chiar dacă acesta nu este un impuls emoțional necontrolat. Când plânsul nefondat apare, bărbații se simt șantajați.

 

Bineînțeles, el se va simți foarte prost pentru că a făcut ceva care să te supere. Când nu este cazul de așa ceva, el se va opri din ceartă doar pentru a te face să te oprești din plâns, însă asta nu înseamnă că motivul cerții a fost șters cu buretele.

 

5. Reflectarea asupra viitorului

Deși asta nu prea se vede, bărbații se gândesc de foarte multe ori la viitor, doar că o fac într-un mod diferit. Există numeroase țeluri pe care ei vor să le îndeplinească înainte să plănuiască o viață întreagă alături de tine.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: