Radio Simplu

5 lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată iubitului tău

Relațiile pot fi perfecte de cele mai multe ori, însă cu siguranță există și anumite momente în care este inevitabil să nu apară disensiuni. Cu mai multă intenție sau cu ai puțină, femeile pot spune anumite lucruri care ulterior să îi rănească pe partenerii lor.

 

Comunicarea este o parte foarte importantă dintr-o relație, dar uneori, dacă spui prea multe poți face mai mult rău decât bine. Să fii direct cu privire la gândurile și sentimentele tale este o idee foarte bună, dar există anumite lucruri pe care o femeie nu ar trebui să i le spună iubitului ei pentru a păstra relația intactă.

 

Pentru a te ajuta să eviți o situație tensionată din acest punct de vedere, am decis să creăm o listă care te va ajuta și te va învăța ce să nu spui față de iubitul tău. Doar aruncă-ți o privire peste ea și decide dacă ești de acord cu ea sau nu.

 

1. „Cred că sunt însărcinată”

Dacă îți dorești să vezi o expresie de groază pe fața iubitului tău, atunci tot ceea ce trebuie să faci este să îi spui că ai impresia că ești însărcinată. Aceste cuvinte au abilitatea de a întoarce pe dos viața unui bărbat. El începe să se gândească cum va putea întreține un copil și cum le va spune părinților lui despre asta.

 

În această situație este mai bine ca tu să faci mai întâi un test de sarcină pentru a fii sigură și abia apoi să îi dai o astfel de veste dacă este cazul.

 

2. „Trebuie să vorbim”

Auzind aceste cuvinte, fie că ești femeie sau bărbat, poți fi sigur că deja ziua ta este ruinată. Partenerul tău va începe să se întrebe ce a făcut greșit și chiar se va gândi la posibilitatea că tu ai vrea să te desparți de el prin intermediul unei conversații foarte serioase.

 

Conversațiile serioase chiar au capacitatea de a îngrozi un bărbat, mai ales pentru că el se va gândi că asta are ca scop o prelegere pe care iubita lui i-o va ține mult timp.

 

3. „De ce nu te îmbărbătezi?”

Există anumite cuvinte și fraze care ar trebuii să fie de la sine înțeles interzise atunci când un cuplu se ceartă deoarece ele pot stârnii numeroase reacții și pot frânge inimi. Spunându-i unui bărbat că este cazul să se îmbărbăteze este ca și cum îi zici că este slab și nedemn de tine.

 

Nimeni în această lume nu ar trebui să se simtă subminat sau intimidat de propriul lui partener.

 

4. „Îți urăsc părinții”

Există un anumit moment în viața fiecărei persoane care se fală într-un cuplu în care este necesar să cunoască părinții partenerului. Există cazuri în care poți spune că este ca și cum ai câștigat la loterie deoarece te înțelegi foarte bine cu familia partenerului.

 

Dacă o femeie urăște părinții partenerului ei, este indicat ca ea să țină aceste gânduri și sentimente pentru ea și în niciun caz să le împărtășească cu el. Dacă el se înțelege bine cu părinții lui, dar știe că iubita lui nu îi place, atunci este posibil ca el să pună relația sub semnul întrebării.

 

5. „Prietenul tău cel mai bun arată foarte bine”

Un bărbat va ști că dacă are o iubită asta nu înseamnă că ea automat nu va mai considera alți bărbați ca fiind atrăgători, însă cu toate acestea, el nu își dorește ca ei să îi placă de prietenul lui cel mai bun. Acesta este un secret de top pe care orice femeie trebuie să îl țină doar pentru ea.

 

Dacă îi vei spune partenerului tău că îți place de prietenul lui cel ami bun, nu vei face decât să îl faci să fie nesigur de propria persoană și poate că se va gândi că ești cu el într-o relație doar pentru a te apropia de prietenul lui.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: