Radio Simplu

5 lucruri pe care le poți face pentru a-l face să se îndrăgostească

Magnetismul feminin a fost subiectul mai multor articole, filme și programe de training. Nu este însă ceva ce poate fi măsurat sau caracterizat, ci simțit și emanat.

 Atunci când atractivitatea devine a doua natură a femeii

O femeie atrăgătoare deține mereu controlul asupra felului cum arată. Asta nu înseamnă că trebuie să te forțezi să zâmbești tot timpul. Înseamnă că trebuie să fii șarmantă și radiantă chiar și atunci când nu ai un partener.

Adu-ți aminte că nu trebuie să arăți bine pentru ceilalți oameni, ci despre a te bucura de propria ta companie.

Atunci când o femeie se iubește pe sine

Orice ar face, nu va ajunge niciodată la limita epuizării. Nu există nici un motiv pentru care ai muncii până la epuizare doar pentru a avea cele mai bune rezultate la muncă sau pentru a-i face pe cei apropiați fericiți – acest drum nu duce nicăieri!

Pe de altă parte, atunci când te simți relaxată și faci pace cu lumea, vei avea mai multe șanse de a progresa și de a te împlini.

Asigură-te că îți încarci mereu bateriile, pentru a rămâne radiantă și pentru a aduce lumină în viețile celorlalți.

Atunci când o femeie își plasează sănătatea spirituală deasupra oricărui lucru

Nu crede în ghinion și nu ia surprizele neplăcute ale vieții drept ceva personal și uneltit împotriva ei. Orice persoană din lumea asta își primește doza zilnică de motive pentru a-i fi milă de propria persoană.

Depinde de noi dacă vom profita de fiecare ocazie care ni se dă sau dacă ne vom păstra nervii și vom deveni imperurbabili.

Atunci când o femeie știe să accepte complimente

O femeie cu stil va fi mereu în centrul atenției. Știe să accepte un compliment și privirile admiratoare. Nu se rușinează de popularitate dar nici nu devine orbită de ea. Știe cât valoreaza.

Dacă un coleg îi face un compliment despre felul cum arată nu va veni cu replici precum ”C’mon, replica asta e foarte veche!”. Pur și simplu acceptă complimentul și îi mulțumește pentru acesta.

Atunci când o femeie este comfortabilă cu corpul ei

Dacă încă mai crezi că o femeie frumoasă trebuie să dețină o talie de viespe și șoduri conturate, atunci a venit vremea să râzi la aceste stereotipuri și să uiți de ele. Există o grămadă de exemple de femei mai plinuțe chiar, dar care sunt foarte atrăgătoare și plăcute.

Pentru a fi atrăgătoare, o asemenea femeie nu trebuie să poarte blugi mult prea strâmți sau rochii cu două mărimi mai mici. Hainele trebuie să fie în armonie cu corpul tău.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: