Radio Simplu

5 lucruri enervante pe care le fac femeile în fața bărbaților

Cel mai bun lucru care vine odată cu o relație stabilă este senzația de transparență și sentimentul de confort care îți permite să fii exact așa cum simți nevoia. Odată cu acest confort, totuși apar și unele aspecte pe care într-o altă circumstanță, o persoană nu le-ar face de față cu altcineva.

 

Aici nu este vorba neapărat despre flatulări sau despre smulgerea mustății de față cu partenerul tău; femeile de multe ori încearcă să își impresioneze în permanență partenerii și de aceea, de multe ori ele ajung să pară ceea ce nu sunt.

 

Există anumite lucruri care pot fi mai mult sau mai puțin dezgustătoare care indiferent de natura unei relații trebuie ținute private. Mai jos vei putea găsi o astfel de listă care prezintă unele dintre cele mai enervante lucruri pe care o femeie le poate face de față cu partenerul tău.

 

1. Stoarcerea coșurilor

Primul lucru care îți vine în minte atunci când te uiți în oglindă și vezi un coș este să îl storci. Ar trebui în aceste momente să te controlezi și să te abții să faci asta; indiferent de cât de satisfăcătoare ar putea fi acest lucru, el nu îți va aduce multe beneficii.

 

Unele femei depășesc anumite limite și ajung să își stoarcă cele mai mari coșuri de față cu bărbații de care sunt atrase. Mulți dintre ei vor asocia acele femei cu stoarcerea coșurilor și asta nu va crea o imagine prea plăcută în mintea lor.

 

2. Degetul în nas

Nu te-au învățat părinții până acum că atunci când ai un nas înfundat sau cu reziduuri, ar trebuii să folosești un șervețele nazal? Să vezi o femeie care stă cu degetul în nas este unul dintre cele mai neplăcute lucruri pe care un bărbat le poate experimenta.

 

Toată lumea face sau a făcut asta la un moment dat, trebuie să recunoaștem, dar unele femei pur și simplu nu încearcă  să ascundă acest obicei. Este mai bine să eviți să faci asta în fața partenerului tău deoarece nu este un gest prea politicos.

 

3. Flatularea în fața bărbaților

Există locuri specifice în care eliminarea flatulărilor poate fi considerată hilară și distractivă. Dar atunci când ești la o întâlnire, spre exemplu și faci asta, ei bine, atunci nu mai este la fel de amuzant. Acest lucru se aplică și în cazul bărbaților care fac asta în fața femeilor deoarece cred că este amuzant.

 

În caz că nu știai, ar trebui să ții asta doar pentru tine. Nimeni nu vrea să audă un astfel de sunet și mai ales să miroasă ceva urât. Cu un partener de lungă durată, asta poate fi considerat în regulă , dar doar dacă este ocazional și nu constant.

 

4. Dramatizarea cu privire la menstruație

Femeile nu ar trebui să se rușineze de cursul normal al lucrurilor și  de perioada lunară care apare cu multe schimbări de fiecare dată. Toate femeile știu despre chinurile prin care trecem în acea săptămână și dacă ești norocoasă, partenerul tău îți va aduce ciocolată și înghețată.

 

Cu toate acestea, dacă ești pe punctul de a cunoaște un bărbat, nu este nevoie să îi oferi prea multe informații cu privire la asta. Poți să aduci în discuție acest subiect doar dacă într-adevăr este cazul și el este interesat.

 

5. Aranjarea lenjeriei intime

Nu contează dacă porți perechea ta preferată de lenjerie intimă, este posibil ca ea să se deranjeze și să simți un oarecare disconfort. Cu toate acestea, nimeni nu își dorește să te vadă atunci când îți aranjezi lenjeria intimă deoarece este un gest destul de nepoliticos.

 

Dacă nu te simți bine din acest punct de vedere și te afli în fața unui bărbat, tot ceea ce trebuie să faci este să te scuzi și să te duci la baie pentru a rezolva problema.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: