Radio Simplu

4 semne că partenerul nu te mai iubește așa cum meriți

Din păcate, în unele relații, dragostea nu durează la nesfârșit. Ea se risipește în timp, iar când acest lucru se întâmplă, ai vrea să știi dinainte.

Numai că sunt foarte rare cazurile în care celălalt partener îți spune dinainte că sentimentele lui au apus.

Iar tu începi să cauți semne pentru a te convinge dacă e așa sau nu.

Poți începe cu acestea de mai jos. Dacă le observi tot mai des în ultima vreme la partenerul tău, poate semnifica faptul că acesta nu te mai iubește așa cum meriți.

1. Te face să te simți că nu ești destul de bună

Cum te simți atunci când ești în preajma lui? În siguranță, apreciată, neapreciată?

Dacă dai din cap la ultimul cuvânt, e un semn clar că celălalt nu mai este interesat de tine. Iubirea nu te face să te simți umilit, nefericit, deprimat și nemulțumit de tine însăți.

2. Te izolează de prietenii și familia sa

Acesta e un semn clar că nu te mai iubește la fel ca la început – te ține departe de cei dragi.

Este o practică nesănătoasă și periculoasă, de care bărbații abuzează în privința partenerelor lor.

Bărbații abuzivi fac tot ce pot pentru a se asigura că partenerele lor nu apucă să petreacă timp cu prietenii sau familia lui.

3. Începe să te compare cu alte femei

Un bărbat nu ar trebui să spună niciodată nimic unei femei care să o facă să se simtă mai puțin frumoasă, mai puțin talentată sau mai puțin femeie decât altcineva.

Chiar și cele mai mici comparații făcute între tine și oricare altă tipă ar trebui să fie un semn de avertizare.

Compararea comportamentului, al aspectului, al personalității cu o altă femeie sugerează resentimente adânc înrădăcinate, iar ele îți declanșează un sentiment de frustrare.

Nu e sănătos să rămâi în preajma lui, dacă îți reproșează tot timpul de ce nu te îmbraci ca X, de ce nu ai atât de multă încredere în tine ca Y, de ce nu ai un stil la fel de frumos precum al lui Z.

4. Se înfurie și devine rece fără nici un motiv

Bărbații își pot pierde temperamentul dintr-un număr mare de motive, cum ar fi o perioadă mai dificilă la birou, sentimente de agresiune sau probleme în familie.

Dar tu nu ar trebui să fii persoana pe care el își revarsă toate frustrările. Dacă iubitul tău pare să fie nervos mai tot timpul și își pierde cu ușurință temperamentul, nu e bine să rămâi în preajma lui.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: