Radio Simplu

4 reguli pe care nu trebuie să le încalci într-o relație

Viața ar fi mult mai puțin problematică dacă am avea o foaie cu răspunsuri care să ne  îndrume spre cum să reacționăm corect în situații dificile.

Iată o listă cu 4 reguli care nu trebuie încălcate și astfel, relația ta va fi una puternică și de durată:

4. Nu poți face pe cineva să te iubească

Oamenii nu sunt obigați să te iubească înapoi. Îți va fi foarte greu să te atașezi și să iubesti pe cineva dacă acea persoană nu îți place, asta doar pentru că ea este îndrăgostită de tine.

Trebuie să tratezi sentimentele și alegerile celorlalți cu respect. Îți poți îmbunătăți personalitatea și să devi cea mai bună variantă a ta. Astfel, perosana a cărei dragoste încerci să o câștigi își va da seama de una singură dacă ești demnă de sentimentele ei sau nu.

3. Dacă ești iubit, vei simții asta

Oricine are o idee generală despre cum ar trebui să fie o atitudine corectă și care exprimă dragoste. Îți vei da seama cu siguranță dacă cineva te-a remarcat din mulțime, își petrece mult timp în preajma ta, te respectă și îi pasă de sentimentele tale indiferent de ce se întâmplă.

Dacă partenerul tău niciodată nu are timp pentru tine, este timul să iei în serios această situație și să nu le mai găsești atâtea scuze.

2. Trebuie să te iubești pe tine pentru a-i iubi și pe ceilalți

Să te iubești pe tine și să te apreciezi nu este nici egoism și nici narcisism. Este respect pentru dorințele și sentimentele tale. Asta înseamnă că nu te vei trăda niciodată și că te vei comporta demn în orice situație.

Dacî știi cum să te apreciezi, îi vei trata cu dragoste și respect și pe cei din jur. Nu îți vei face niciodată partenerul să facă ceva ce nu își dorește.

 1. Nu încerca să te agăți de cineva care nu mai are sentimente pentru tine

Aceasta este o greșeală foarte comună. Oricât de crud poate să sune, gândește-te la ce e mai bine: să pui un capăt unei povești deja veche și să începi una nouă, sau să te agăți de o persoană care nu mai simte nimic pentru tine și nu îți mai acordă dragostea și atenția de care ai nevoie.

Este chinuitor atât pentru tine care aștepți ceva în schimbul sentimentelor tale, dar și pentru partenerul tău care dorește să se elibereze și poate, de ce nu, să înceapă o altă relație cu o persoană nouă.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: