Radio Simplu

4 lucruri pe care să le cauți în diagrama astrologică a partenerului tău pentru a determina compatibilitatea

Orice cuplu poate face ca relația lor să funcționeze dacă își doresc asta cu adevărat. Nimeni nu este destinat unei alte perosane în mod special. Cu toate astea, există unele cupluri care dau impresia că au fost creați unul pentru celălalt, iar alții te fac să te întrebi cum de pot fi împreună. Unde te clasezi tu și partenerul tău?

Astrologia îți poate spune foarte multe lucruri despre de ce relația ta este sau nu una de succes. Când vei compara diagrama ta astrologică cu cea a partenerului tău, există unele lucruri care îți vor spune la ce să te aștepți, dacă această relație este una potrivită sau dacă vei avea mult de muncă pentru a face ca lucrurile să meargă așa cum trebuie.

Nu fi intimidat totuși, nu trebuie să fi un profesionist pentru a-ți da seama de asta. Iată cinci lucruri pe care orice astrolog le va verifica la începutul unei consilieri de cuplu:

1. A șaptea casă

Acest segment al diagramei are legătură cu căsătoria și alte parteneriate profunde și de durată. Calitățile semnului zodiacal îți pot spune multe despre ce persoană este mai potrivită pentru tine. De exemplu, dacă un capricorn conduce a șaptea ta casă, trebuie să găsești pe cineva răbdător, care își ia responsabilitățile în serios și dorește să muncească pentru a-și îndeplini visele.

2.  Poziția planetei Vensu

Venus este planeta compasiunii și a dragostei. Semnul zodiacal aflat în Venus va spune multe despre cum își exprimă sentimentele de dragoste și cum își doresc ca partenerul lor să comunice aceste sentimente.

Dacă pozițiile în Venus a ta și a partenerului tău sunt compatibile, vă va fi ușor să vă înțelegeți atunci când veți vorbi despre iubirea voastră și despre planurile de viitor pe care le aveți.

3. Poziția planetei Marte

Marte guvernează dorința și pasiunea. Dacă semnele din Marte sunt incompatibile, amândoi va trebui să fiți foarte clari în ceea ce privește nevoie fizice și dorințele și cât de departe vreți să mergeți pentru a vă adapta nevoilor partenerului tău.

Ai grijă totuși, această planetă guvernează și furia și există o linie foarte subțire între pasiune și nebunie. Chiar și atunci când semnele sunt compatibile , uneori energia poate ieși de sub control și poate crește în ceva foarte neplăcut.

4. Aspectele din Venus și Marte

Încă nu ai terminat cu Venus și Marte! Aceste două planete sunt foarte similare cu dragostea, amorul și romantismul. Interacțiunile planetare se numesc aspecte și sunt și ele foarte importante pentru relația ta. Există multe aspecte diferite bazate pe unghiurile geometrice dintre planete.

Din cauza acestor aspecte, o relație poate funcționa doar la un anumit nivel: poate că sunteți devotați unul altuia din punct de vedere emoțional, fără o atracție fizică, sau poate amorul este fantastic dar nu simțiți nici o altă conexiune.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: