Radio Simplu

18 lucruri pe care dacă iubitul tău le face, atunci cu siguranță te iubește

Deși este minunat să te îndrăgostești, n același timp, acest lucru poate fi destul de complicat și înșelător. Cea mai dificilă parte constă în faptul că este destul de greu să îți dai seama dacă partenerul tău chiar te iubește sau dacă exista posibilitatea ca totul să fie o iluzie.

 

Din punctul tău de vedere, cu siguranță că îți iubești partenerul, dar totuși, poți fi sigură că acest lucru se întâmplă și în cazul lui? Deși tu crezi că este greu să afli, trebuie să îți spune că acest  lucru nu este adevărat deoarece există mereu anumite semn subtile care îți vor dezvălui adevărul.

 

Tot ceea ce contează este modul în care el se poartă cu tine și gesturile involuntare pe care le face față de tine; deci tot ceea ce ți-a mai rămas de făcut este să citești lista  de mai jos, să afli despre aceste semnale importante și să observi dacă partenerul tău le adoptă.

 

1. Atunci când el îți trimite un mesaj imediat ce se trezește, asta înseamnă că tu ești primul gând în mintea lui încă de dimineață.

2. Lui de cele mai multe ori nu îi este rușine și nu se sfiește să îți spună în public sau de față cu prietenii lui că te iubește.

 

3. El merge cu tine la petreceri de familie, întâlniri cu rudele sau alte ocazii similare cu acestea chiar dacă nu cunoaște pe nimeni, el alegând să o facă doar pentru a petrece timpul cu tine.

4. Face numeroase selfie-uri cu tine doar pentru a obține fotografia perfectă pe care să o poată posta pe rețelele de socializare.

 

5. De fiecare dată când te îmbolnăvești, el îți este alături încercând să te ajute cum poate pentru ca tu să poți trece peste aceste perioade neplăcute.

6. Atunci când vrei să mergi al cumpărături, chiar dacă este vorba despre haine sau alimente, pe el nu îl deranjeze să te ajute cu asta.

 

7. Dacă tu nu ești un as în bucătărie și uneori chiar arzi mâncarea pe care o pregătești, dar el spune că este foarte bună și mănâncă, atunci clar te iubește.

8. El te surprinde cu numeroase cadouri, flori și felicitări fără să existe vreo ocazie specială sau un motiv pentru care să o facă.

 

9. Înainte să se apropie ziua ta, el începe să plănuiască tot evenimentul și să facă pregătirile necesare pentru a-ți găsi un cadou perfect.

10. El ți se va alătura pe scena de dans chiar dacă nu se pricepe să danseze și lumea poate că se uită ciudat la voi doi.

 

11. De fiecare dată când ție îți este frig și vă aflați în public, el îți va oferi jacheta lui pentru a se asigura că nu te vei îmbolnăvi.

12. El va purta puloverul acela ciudat pe care tu i l-ai cumpărat, chiar dacă lui nu îi place foarte tare, asta doar pentru a te face fericită.

 

13. El nu se obosește nici măcar să se uite la vreo femeie atrăgătoare care trece pe lângă voi deoarece tu ești cea mai importantă pentru el.

14. Dacă observă că tu ești foarte obosită după o zi întreagă la birou, va spăla vasele și va face curat chiar dacă poate că era rândul tău să o faci.

 

15. Lui chiar nu îi pasă de ceea ce crede lumea sau de modul în care se uită ceilalți atunci când trebuie să îți cumpere tampoane sau absorbante.

16. Dacă apare vreo urgență neașteptată, el pur și simplu își anulează planurile doar pentru a fi alături de tine și a te ajuta cu tot ceea ce poate.

 

17. El va merge cu tine la cinele de familie cu părinții tăi, chiar dacă poate ei nu au o relație atât de bună sau nu îi place compania lor.

18. Chiar dacă el te-a sfătuit să nu bei atât de mult pentru că vei ajunge să vomiți, el te va ajuta atunci când asta se întâmplă într-adevăr.

loading...

Add comment