Radio Simplu

15 obiceiuri neplăcute de care toate femeile sunt vinovate

Femeile sunt percepute ca fiind mult mai curate decât bărbații. Este oare adevărat? Iată câteva obiceiuri neplăcute pe care femeile le au și pe care nu le vor recunoaște niciodată. Femeile sunt creaturi mistice, dar cu siguranță nu miros mereu a tradafiri. Unele dintre obiceiurile lor sunt atât de bizare încât te vei întreba cum de cineva poate să facă asta.

De la a fi obsedate de bunurile personale, la a avea de-a face cu păr prin toată casa, viața unei femei este în mod egal ciudată.

1. Poartă același sutien iar și iar

Da, femeile sunt leneșe, iar curățarea sau spălarea sutienului este ultimul lucru pe care și l-ar dori să îl facă.

2. Își scarpină bustul după ce a fost ”eliberat” din sutien

Acea zonă dintre baza sutienului și bretele chiar trebuie să respire, iar nimic nu pare mai comfortabil decât să te scarpini.

3. Mănâncă mâncarea care a căzut în mod accidental în decolteu

Deși sună bizar, este un lucru pe care multe fete îl fac. Chiar după ce s-au întors de la o cină în oraș, după găsirea unor rămășițe în acea zonă, chiar nu se pot abține.

4. Se uită la tampoane după ce le-au folosit

Toate fetele fac acest lucru. Asta pentru a monitoriza cât lichid au pierdut în decursul acelei menstruații.

5. Urinatul în duș

Un obicei oribil, mai exact. Dar, uneori femeile sunt prea leneșe pentru a merge până la toaletă și pur și simplu fac asta în duș.

6. Dorm cu machiajul

fetelor, acest obicei este unul foarte rău atât pentru voi cât și pentru sănătatea pielii. ca sa nu mai vorbim de lenjeria pe care o veți murdări de ruj și rimel.

7. Își miros hainele pentru a vedea dacă sunt curate sau murdare

Nu cred că acest tip de cațiune necesită vreo explicație. Poți pur și simplu să le bagi la spălat dacă știi că le-ai folosit deja.

8. Își pun părul care le cade la duș pe pereții dușului

Ei bine, ftele urăsc să desfunde dușul după ce și-au spălat părul așa că să spunem că această variantă este una mult mai simplă.

9. Nu îndepărtează părul de pe peria de păr

O folosesc pur și simplu așa cum este. Este unul dintre cele mai neplăcute obceiuri pe care fetele îl au.

10. Nu își refac manichiura atunci când oja nu mai este intactă. Jumătate de ungie colorată și jumătate culoarea naturală. Cel mai bine ar fi să folosiți o acetonă pentru îndepărtarea ojei vechi.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: