Radio Simplu

15 diferențe solide între oamenii singuri și cei aflați într-o relație

Să fii singur sau într-o relație are propriile avantaje și dezavantaje – să fii o persoană singură, îți oferă libertatea de a face tot ceea ce vrei, deoarece deciziile se bazează exclusiv pe alegerile tale.

Deși uneori te poți simți destul de singuratic, mai ales când nu mai stai cu prietenii sau familia, câteodată preferi singurătatea în defavoarea unei relații.

Alteori însă, nevoile fizice și emoționale primează, și nu-ți dorești să fii altcumva decât într-o relație.

În general, oamenii se confruntă cu diferite schimbări atunci când se află ântr-o relație, pe când unele lucruri par a rămâne la fel pentru cei singuri.

Care sunt, mai precis, diferențele comune între oamenii singuri și cei luați?

1. Nu ai destui bani atunci când ești luat

Când erai singur, aveai suficienți bani pentru a-ți cumpăra băuturile preferate, a merge la petreceri, a cumpăra jocuri pe calculator și chiar a merge oriunde îți dorești.

Dar acum că ești implicat într-o relație, trebuie să economisești suficienți bani pentru cadouri lunare, întâlniri săptămânale și surprize costisitoare, și care totuși s-ar putea să nu fie suficiente pentru a-ți mulțumi partenerul.

2. Nu mai stai cu prietenii la fel de mult

Pe vremuri, tu și gașca ta obișnuiați să mergeți la festivaluri de muzică sau la mall-ul din apropriere pentru a mânca, a bea și a vă distra.

Acum, nu mai poți fi la fel de disponibil pentru prieteni, căci îți place și să fii singur, doar cu partenerul tău.

3. Apelurile telefonice durează mai mult decât de obicei

Când erai singur, nu prea aveai despre ce să vorbești. Acum, ai multe de spus și explicații de dat, pentru că ești îndrăgostit nebunește de o altă persoană.

4. Chiar și obiceiurile de a bea s-au schimbat pentru tine

Să fii singur înseamnă să ieși cu prietenii și să aveți parte de o noapte sălbatică, iar asta se traduce prin faptul că vei bea prea multe beri pentru a te mai putea descurca.

Dar acum, bei suficient încât să te menții elegant.

5. Să fii într-o relație a schimbat felul în care alegi locurile pentru film

Când erai singur, alegeai cel mai bun scaun de pe secțiunea din mijloc. Dar acum că ai un partener minunat, alegi scaunele de la margine, pentru a te putea simți intim cu el sau ea în timpul filmului.

6. Adăugarea de prieteni pe Social Media este doar o opțiune acum

Când nu erai într-o relație, voiai să adaugi cât mai mulți oameni pe Facebook pentru că voiai să formezi conexiuni casual.

Acum, ești pretențios când vine vorba de a alege cu cine să vorbești în online.

7. De asemenea, acum acorzi o mai multă importanță aspectului tău

Credeai că nu trebuie să arăți tot timpul fresh deoarece nu încercai să impresionezi pe nimeni – de asta erai singur.

Dar acum, vrei să arăți întotdeauna prezentabil.

8. Ești mai atent, deoarece acum ai pe cineva pe care să-l protejezi

Înainte, îți puteai risca viața doar pentru a te distra. Acum, vrei să trăiești o viață lungă, astfel încât să o poți petrece cu persoana de lângă tine.

9. Desigur, ai pe cineva pe care să-l iubești

Când erai singur, nu aveai pe cine să ții de mână. ar lucrurile s-au schimbat pe măsură ce acum ai pe cine îmbrățișa și săruta oricât de mult îți dorești.

10. Ești mult mai drăgăstos când vine vorba de mesaje

Pe vremea când erai singur, abia răspundeai cuiva. Acum, când ai un partener, verifici mereu telefonul și spui cele mai dulci lucruri.

11. Devii mai expresiv

Când nu erai într-o relație, nu-ți plăcea niciodată să împărtășești ceea ce simți cu oamenii din jur. Acum, lucrurile s-au schimbat – vrei să spui tot ceea ce simți celui pe care îl iubești.

12. Ai o definiție diferită pentru „acțiune” acum

Înainte, abia așteptai următoarea lansare a unui film de acțiune, dar acum, singura acțiune la care te gândești este cea pe care urmează să o ai în pat.

13. Cunoști mai bine secțiunile pentru femei din magazine acum

A fost un moment în care nici măcar nu voiai să intri pe palierele pentru femei. Acum, le știi chiar mai bine decât pe cele pentru bărbați, deoarece adori să mergi la cumpărături cu iubita ta.

14. Temperamentul tău s-a schimbat

Bărbații sunt mai temperamentali, iar asta îi diferențiază de femei. Dar când o femeie ajunge în viața unui bărbat, aceasta îl învață să preia controlul asupra temperamentului și cum să nu se mai piardă cu firea atunci când se enervează.

15. Planifici totul pentru doi acum

Înainte de a fi într-o relație, îți păsa doar de planurile tale și probabil că nu te gândeai prea mult la ceea ce cred alții – dacă vei merge cu cineva acolo sau nu.

Dar acum, nu mai e vorba numai despre viața ta, ci despre un viitor cu ea alături de tine, în care îți pasă de deciziile ei și cel mai important, planifici viitorul pentru „noi”.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: