Radio Simplu

13 lucruri ciudate pe care orice cuplu aflat într-o relație de durată le face

Ai fost vreodată într-o relație de lunga durată? Atunci probabil ca asta este de domeniul tău. Aceste cupluri tind să facă niște lucruri foarte ciudate dar în același timp foarte creative și amuzante.

Iată ce lucruri fac cuplurile atunci când se află într-o relație de lungă durată:

1.Se simt puțin prea comfortabil împreună

De vreme ce sunt împreuna de atât de mult timp, se simt extrem de comfortabil unul cu celălalt. Hai să spunem foarte comfortabil. Aceste este șarmul unei relații de lungă durată.

2.Folosesc baia împreună

Baia nu mai este demult un loc privat. Folosesc baia împreună și probabil nici nu mai obișnuiesc să închidă ușa.

3.Fac duș împreuna fără a se concretiza cu nimic mai mult de atât

Fac duș împreuna fără a fi incitați în nici un fel. Nu spunem că nu mai există pasiune între ei dar sunt la acel stadiu în care două trupuri stau față în față fără a face dragoste. Bravo!

4.Gazele nu mai sunt o problemă de mult

Au gaze, scot zgomote ciudate în ciuda a ceea ce crede partenerul lor. Asta înseamnă să ai o relație de lungă durată, nu se mai jenează de absolut nimic.

5.Își pun nume amuzante

Acele nume pe care și e pun unul altuia sunt extrem de rușinoase. Alți oameni s-ar rușina dacă ar fi strigați pe aceste nume.

6.Respirația de dimineață este neglijabilă

În timp ce oamenii care nu se află într-o relație nu își pot suporta propria respirație dimineața, cei aflați într-o relație de lungă durată nu se mai simt deranjați de respirația celuilalt dimineața. Prea multă dragoste!

7.Se adaptează la mirosul corpului

Nici nu mai contează dacă unul dintre parteneri nu se spală timp de o săptămână, se pot iubi și în aceste condiții. Nu se vor sufoca acum cu deodorante.

8.Cântatul în baie este permis

Nu are împortanță cât de groaznic cântă, o vor face din toți plămânii. În timp ce pentru o a treia persoană poate reprezenta un dezastru să îi audă cântând, pentru ei nu este nici o problemă.

9.Nu se vor simții stânjeniți atunci când sunt unul cu celălalt

Cuvântul ”rușine” mai că nu mai există în relațiile de lungă durată. Partenerii se simt atât de în largul lor împreună încât sunt lipsiți de orice inhibiție.

10.Își dau mesaje chiar și atunci când sunt împreuna

Când le este prea lene să formuleze niște propoziții prin viu grai, pur și simplu își dau mesaje unul altuia în timp ce sunt în aceeași încăpere.

11.Schimbul de gesturi este o formă de comunicare

Atunci când se află în mijlocul unei mulțimi, folosesc telepatia pentru a comunica și evident că nimeni din jur nu îi va înțelege.

12.Atracția fizică se diminuează

Asta nu înseamnă că nu vă mai placeți dar atracția fizică scade și viața amoroasă devine puțin plictisitoare.

13.Același subiect de discuții

Aproape toate discuțiile, fie și certurile, includ aceleași subiecte. Partenerii continuă să se intimideze cu aceleași lucruri.

14.Își încearcă hainele unul celuilalt

Poate că au baut ceva sau pur și simplu vor să se amuze, aceștia își vor încerca hainele unul altuia și se vor imita unul pe celalalt.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: