Radio Simplu

12 sfaturi care îți vor schimba percepția despre lucrurile din jurul tău

Am fost binecuvântați cu informațiile generațiilor trecute, dobândite de-a lungul timpului. Îți amintești de medicamentul special al bunicii pe care ți l-a dat când ai avut o durere în gât?

Ei bine, aceste sfaturi dovedesc o soluție simplă, fără a complica lucrurile. După ce vei știi toate astea, vei avea posibilitatea de a le da mai departe generației viitoare.

1.Fă carnea tocată mult mai gustoasă

Carnea tocată este folosită pentru a face tot felul de mâncăruri gustoase. Dar dacă este marinată în timp ce stă la frigider, va avea un gust chiar mai bun.

2.Cum să scapi de durerea în gât

Laptele cald cu coriandru va reduce orice inflamație și durere pe care o ai în gât. Doar o ceașcă va îmbunătăți situația în mod considerabil.

3.Cum să pornești un foc în cel mai scurt timp

Folosește cipsurile din cartofi dacă vrei să aprinzi un foc în cel mai rapid mod. Ard foarte ușor și mai bine decât orice fluid.

4.Cum să îți calmezi nervii rapid

Apasă pe zona de piele dintre nas si buze. Menține apăsat timp de 3 secunde. Este o metodă ușoară pentru a te calma atunci când ai o cădere nervoasă.

5.Cum să fierbi cartofi rapid

Adaugă puțin unt atunci când cartofii sunt la fiert. Se vor fierbe rapid și vei economisi foarte mult timp.

6.Cum să știi dacă ouăle sunt proaspete

Pune ouăle într-un bol plin cu apă rece. Dacă ouăle se scufundă până la fund, sunt proaspete. Cele care plutesc, cel mai probabil s-au stricat.

7.Înlocuiește ouăle cu bananele la prepararea prăjiturilor

Poți folosi banane cu ouă când faci aluatul pentru prajituri sau plăcinte. Aceleași măsurători pot varia dar în general, jumătate de banană este echivalentul unui ou.

8.Îndepărtarea lipiciului de pe sticlă

Uleiul vegetal poate fi folosit pentru îndepărtarea urmelor de lipici de pe sticlă. Pune ulei pe zonă și lasă-l 10 minute. Îndepărtează-l apoi cu un prosop de bucătărie.

9.Cum să scapi de petele de cerneală și vopsea de pe haine

Folosește acetonă pe zonele afectate și freac-o cu un disc demachiant. Simplu!

10. Cum să fierbi laptele mai rapid

Vrei lapte cald pentru ceaiul, cafeaua sau cerealele tale? Adaugă o lingură de zahăr și laptele va fierbe mult mai rapid.

11.Scapă de mirosurile neplăcute din bucătărie

Este foarte ușor să scapi de mirosurile neplăcute din bucătărie. pune o lingură de oțet într-o digaie încinsă și așteaptă până se evaporă.

12.Scapă rapid de durerile de cap

Durerile de cap apărute din senin sunt enervante indiferent de când apar. Cu toate astea, poți scăpa rapid de durerile de cap prin așezarea unei feli de lămâie pe frunte. Aroma de citru chiar te poate ajuta să te calmezi.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: