Radio Simplu

12 Motive pentru care femeile isi parasesc barbatii pe care ii iubesc

De foarte multe ori ni se spun povesti despre relatii fericite si de lunga durata, dar si despre importanta acestora.

De altfel, unele evenimente ne fac sa realizam faptul ca este, din toate punctele de vedere, extrem de important pentru un barbat, dar si pentru iubita lui, sa aiba grija unul de celalalt.

Dar, cateodata uitam, in urma vietilor noastre ocupate, ca este foarte important sa-l consideram pe cel de langa noi  o parte importanta a noastra, ce merita atentie deplina, iubire si respect, in fiecare moment al vietii.

Trebuie sa-ti iubesti si sa-ti incurajezi jumatatea, nu doar atunci cand esti intr-o perioada buna  sau atunci cand partenerul tau ofera tot ce are el mai bun.

Acest lucru apare si in momentele in care trece printr-o perioada grea sau atunci cand nu se simte capabil sa produca rezultatele dorite la locul de munca sau chiar in familie, confruntandu-se cu anumite probleme si griji.

In concluzie, lucrurile sunt destul de simple si clare. Trebuie sa muncesti din greu pentru relatia ta, pana nu este prea tarziu. Acum, sa privim cateva motive din cauza carora se poate produce un esec:

1. Esti nepoliticos sau insensibil cu ea

Este atat de greu sa fii disponibil din punct de vedere emotional pentru sotia ta si sa-i arati suport si iubire atunci cand are mai mare nevoie?

Este crucial sa o faci sa se simta importanta si in siguranta atunci cand este suparata sau ingrijorata.

2. Esti prea autoritar

Aminteste-ti intotdeauna faptul ca a fi prea autoritar sau a forta pe cineva sa faca anumite lucruri nu este niciodata o idee buna .

Este important sa te asiguri ca iti tratezi partenera cu politete si sa ai o conversatie constructiva cu aceasta, in cazul in care consideri ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda.

3. Nu petreci timp de calitate cu ea

Este un lucru major sa intelegi importanta investirii in timpul petrecut cu iubita ta. Ar trebui sa petreci o anumita perioada de timp cu partenerul tau in fiecare zi, in ciuda faptului ca poate avea treaba sau poate fi prea ocupat.

4. Incerci sa o compari de fiecare data

Barbatii ar trebui intotdeauna sa aprecieze persoana de langa ei cu adevarat si sa nu incerce sa o compare cu cineva care poate fi mai bun. Ar trebui sa invatati sa apreciati unicitatea, dar si trasaturile lor diferite, pentru a le face sa se simta confortabil in pielea lor, atunci cand sunt cu voi.

5. Nu o apreciezi

Este esential sa iti amintesti sa-ti imbratisezi sotia zilnic. De asemenea, sa o saruti si sa o faci sa se simta iubita in fiecare dimineata. Daca nu, incearca sa faci aceste lucruri macar din cand in cand.

6. Nu ii oferi suficient spatiu personal

Nu uita sa ii oferi partenerei tale spatiu personal. Are cu adevarat nevoie de asta. Orice persoana, fie ea barbat sau femeie, are nevoie de timp petrecut cu sine pentru a putea avea parte de acele momente de reflectare, necesare fiecarui om.

7. O minti

Onestitatea este o parte cruciala a unei relatii puternice si de lunga durata. Este o caracteristrica pe care barbatii trebuie sa o aiba, astfel dandu-le  partenerelor lor motive pentru a continua o relatie.

8. Nu ii oferi suficienta incredere

Increderea intr-o relatie este exact ca acea ultima caramida ce finalizeaza un zid. Pentru a avea parte de o relatie sanatoasa, pe o durata lunga de timp, este esential ca barbatii sa aiba incredere deplina in iubitele lor.

9. Esti prea egoist

Fiecare persoana are nevoile sale, astfel ca si noi, femeile, ne dorim sa fim tratate ca fiind prioritatea unui barbat, sa primim atentia si dragostea pe care stim ca o meritam. Femeile urasc barbatii care devin prea egoisti in unele momente.

10. Lipsa intimitatii fizice

Este destul de important sa faci diferenta dintre simpla dorinta si atractia intima de durata. Dorinta nu rezista niciodata pe termen lung. Nu ofera satisfactia si implinirea pe care pretinzi ca vrei sa o ai cu partenerul tau.

11. Lipsa comunicarii

Nu are cum sa fie un lucru benefic pentru relatie momentul in care barbatul este reticent in petrecerea timpului alaturi de partenera sa. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care un barbat trebuie sa le inteleaga si sa actioneze conform lui.

12. Pierderea interesului unul fata de celalalt

Daca, dupa o perioada de timp, nu ii oferi dragostea si atentia cuvenita partenerei tale deoarece unul dintre voi nu mai este interesat de alegerile si interesele celuilalt, inseamna ca relatia voastra va fi cu siguranta afectata.

 

 

loading...

Add comment