Radio Simplu

12 lucruri pe care femeile le fac și pe care bărbații le consideră atrăgătoare

În viața oricărui bărbat există o femeie care îl înnebunește cu felul ei de-a fi. Există însă o serie de lucruri pe care femeile le fac în mod neintenționat și care sunt extrem de atrăgătoare pentru bărbați.

Nu avem control asupra sentimentelor, de aceea inima ne spune de multe ori să placem pe cineva cu care nu avem nici o șansă. Dar viața este despre speranță. Nu îți pierde niciodată speranța pentru că nu știi niciodată ce întorsătură ia viața și te duce undeva unde nici nu ți-ai imaginat.

Fetele au această super-putere prin care, în mod neintenționat, îi fac pe bărbați să se îndrăgostească doar printr-o simplă privire. De asemenea, bărbații sunt acele făpturi prostuțe care se îndrăgostesc de orice li se pare atractiv.

Nu putem nega însă că nu sunt atât de pricepuți în a-și accepta sentimentele în fața femeilor pe care le iubesc.

Iată o listă cu lucrurile pe care fetele le fac în mod neintenționat și după care toți băieții sunt înnebuniți:

1.Se simt comfortabil cu ei, fără ase machia sau se îmbrăca într-un anumit fel. Asta este pur și simplu, simplitate, iar simplitatea este frumoasă.

2.Nivelul lor de încredere atunci când trebuie să obțină ceva. O femeie hotâtă este foarte atrăgătoare pentru bărbați.

3.Se joacă cu părul lor foarte des. Nimic nu este mai atractiv decât să vezi o fată drăguță care se joacă cu părul ei lung.

4.Își mușcă buzele când aceștia sunt incitați de ceva. Asta îl va da gata pe oricce bărbat.

5.Folosesc un parfum plăcut și fin. Ce poate fi mai plăcut decât o fată care trece pe lângă tine și căreia încă îi simți parfumul.

6.Este independentă și în același timp vulnerabilă. Faptul că își poate purta singură de grijă este foarte atractiv. Cu toate astea trebuie să păstreze și un gram de vulnerabilitate. Aici intervin domnii, este știut faptul că adoră să fie de ajutor și mereu prezenți.

7.Nu vor lăsa niciodată copilul din ele să moară. Viața este prea scurtă ca să fii plictisitoare așa că bărbaților le plac femeile vesele și pline de imaginație.

8.Au un zâmbet extrem de drăguț atunci când îi privesc în ochi. Este irezistibil pentru orice bărbat!

9.Înțelege și respectă punctul lor de vedere  și sentimentele. Aceste calități o fac o femeie în adevăratul sens al cuvântului și nu o fetiță.

10.Felul lor de a fi indiferent de locul în care se află. Asta face lucrurile să fie reale și în același timp plăcute pentru amândoi.

11.Renunță chiar și la somn făcând din persoana bărbatului de lângă ea cel mai important om. Femeile fac asta doar cu persoanele cu care își doresc ceva serios.

12.Deși trec prin multe probleme nu vor lăsa să se vad asta.

Fiecare fată face aceste lucruri drăguțe. Iar voi, băieți, dacă vi se pare că o fată este atractivă, cel mai bine ar fi să vorbiți cu ea despre sentimentele ei. Nu există altă cale de a ajunge la ea, decât așa.

loading...

Add comment