Radio Simplu

11 invenții în materie de frumusețe din Asia

Cultura frumuseții asiatice este cunoscută pentru cremele și măștile pe care le prepară. Știai însă că aceștia au niște obiecte de înfrumusețae absolut bizare?

Iată o listă cu cele mai ciudate produse în materie de frumusețe pe care le puteți găsi în Asia:

 1. Dispozitivul pentru antrenarea feței

Acest dispozitiv de antrenare și riidicare a feței produs în Japonia este ceea ce am așteptat de foarte mult timp.

2. Dispozitivul pentru masarea bustului în formă de mână

Multe femei s-au gândit la efectuarea unei operații estetice la bust. De ce atâta bătaie de cap când poți folosi acest dispozitiv pentru masaj? Voila! Ai un bust perfect din nou.

3. Dispozitivul pentru stimularea muschilor obrajilor

Confecționat în formă de V, acest dispozitiv nu mai este un vis. Acum a devenit realitate! Folosindu-l îți vei tonifia fața și va arăta mult mai sănătoasă și fresh.

4. Dispozitivul din fier împotriva ridurilor gâtului

Acest dispozitiv împotriva ridurilor care apar în zona gâtului se va asigura că gâtul tău va arăta ca la 20 de ani. Poate deveni unul dintre favoritele tale, trebuie doar să îl folosești o dată.

5. Dispozitivul pentru ridicarea pomeților

Îți va lua ceva timp până să-ți dai seama cum funcționează, dar când vei descoperi, îl vei include în ritualul tău zilnic. Obrajii tăi vor deveni mai fermi și mai ridicați.

6. Masca pentru lifting facial

O scenă din cunoscutul film Hannibal? Nu tocmai! Aceasta este o mască pentru liftingul facial, cu efect de saună. Îți ridică pielea și te ajută de asemenea să scazi nivelul de grăsime din acea zonă.

7. Masajul ochilor

Foarte popular în Korea deoarece un număr mare de locuitori se comfruntă cu probleme ale ochilor. Ajută de asemenea la problemele cosmetice precum, pungile de sub ochi, cearcănele etc. Este exact ce ne trebuie după o zi petrecută în fața calculatorului.

8. Penseta pentru părul facial

Cu toții suferim de creșterea părului ocazional. Ei bine, această pensetă este la un alt nivel în ceea ce ține de îndepărtarea părului nedorit. Îndepărtează chiar și părul de pe pomeți.

9. Clama pentru nas

Probabil te-ai întrebat ce poate să facă această clamă. Ei bine îți remodelează nasul. Îl va face mai mic  și mai ridicat la bază.

10. ghidul pentru pensarea sprâncenelor

Nu doar foarfece speciale pentru pensarea și scurtarea sprâncenelor ci un ghid pentru a obține o formă a sprâncenelor perfectă.

11. Dispozitivul pentru o față în formă de V

O altă unealtă pentru liftingul facial. Aceasta are formă de curea și se înfășoară în jurul obrajilor pentru a-i face să arate mai suplii la bază. Pare să fie extrem de strâns acest dispozitiv.

loading...

Add comment