Radio Simplu

10 trucuri magice cu care să îți îmbunătățești viața amoroasă. Al 4-lea face diferența!

Te-ai întrebat vreodată de ce dragostea se domolește la câțiva ani de la nuntă sau după ce v-ați mutat împreună?

Reinventează-ți viața amoroasă, înainte de ca monotonia sa devină o problemă gravă. Încercați aceste metode!

1. Eliminați Dezordinea

“Este echivalentul unui sărut nereușit sau al un miros neplăcut“, spune expertul stil de viață Dana Korey.

În cazul în care locuința este murdară, dezordonată atunci îi va aminti partenerului tău despre toate problemele cu care el/ea se confruntă în viață de zi cu zi, casa nemaifiind Paradisul de acasă.

Camerele din hotel sunt bine aranjate, organizate și acoperite cu lenjerie frumoase și perne moi. Experimentați și acasă și aranjați dormitorul corespunzător și cu gust.

2.  Fără fotografii cu familia în dormitor

Asigurați-vă că nu există nici o imagine cu familia în jurul vostru atunci când se încing lucruile. Fotografie de familie ar trebui să fie evitate în dormitor.

„Gândul că un membru al familiei tale este cu ochii pe tine în acțiune poate distruge dorința de intimitate“, a spus expertul Feng Shui Salvator Manzi

3. Eliminați tehnologia

Într-un cuplu de vină pentru distragerea majoră a atenției sunt televizorul, tableta, laptopul și telefoanele mobile.
Toate aceste lucruri nesemnificative vă împiedică sa vă acordați atenție, ție si partenerului tău, și să petreceți timp de calitate împreună.

4. Fără cadouri de la foști/foste

Păstrarea la vedere a obiectelor de la foști/foste, de asemenea, vă ține departe de a crea noi amintiri alături de persoana care este lângă tine, spune Manzi, „Daca nu te poți despărți de cadourile primite de la fostele iubiri, atunci cel puțin păstrează-le ascunse.“ Ei/ele sunt foști/foste pentru un motiv! Bucură-te de prezent!

5. Fa-ți baia un mic paradis tropical

Săpunul aruncat la nimereală, periuța de dinți lăsată de izbeliște, părul din scurgere, toate acestea pot ruina cheful partenerului tău de a avea o întâlnire fierbinte la duș.

Unor parteneri li se refuză atenția doar pentru că au lăsat hainele pe jos în baie. Deci, păstrați baia curată.
De asemenea câteva lumânări parfumate și un ulei de baie fac minuni.

6. Alegeți dimensiunea patului cu atenție

Un pat de o persoana sau chiar unul dublu pot fi insuficiente pentru a explora diferite moduri de a vă oferi plăcere unul celuilalt.

Dar în aceeași maniera un pat de dimensiuni foarte mari vă poate separa și lipsa contactului fizic poate dăuna vieții intime.

7. Țineți întotdeauna la îndemână produsele necesare fericirii

Fie ca e vorba de puțina ciocolată, de o pătura pufoasa sau de prezervative, toate trebuiesc ținute aproape. Sigur aveți un sertar disponibil.

8. Lumina este importantă

Folosiți corpuri de iluminat cu reglare a intensității și becuri cu lumină caldă

9. Alimentația magica

Nu totul trebuie să înceapă și să se termine în pat, poti stimula libidoul pornind de la masa din sufragerie.

Da, ai citit bine! Există unele alimente care pot ajuta în a da un spectacol la superlativ în pat, faot susținut de știință. Iata o mini lista cu alimente magice pe care ar trebui să le aveți în casă ciocolată neagră, curmale, migdale, căpșuni, citrice si nelipsita combinatie vin roșu+carne roșie

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: