Radio Simplu

10 trucuri esențiale pe care le poți folosi în orice ocazie

Trucurile pe care le putem folosi în jurul gospodăriei noastre au fost inventate pentru a ne face viața mai ușoară și din fericire ele chiar pot face asta. Cu toate acestea, mulți dintre noi nu le cunoaștem și de aceea, viețile noastre, de multe ori sunt mai complicate decât ar trebui.

 

Dacă vei căuta pe Internet, cu siguranță vei putea descoperi numeroase sfaturi și trucuri pentru fiecare situație din viață în parte. Cu toate acestea, trucurile pe care le vei afla mai jos sunt unele universale și ele te pot ajuta în numeroase momente.

 

Dacă și tu îți dorești să afli cum să îți faci viața mai ușoară și să poți aplica anumite trucuri în obiceiurile tale de zi cu zi, atunci doar citește lista de mai jos și convinge-te singur de utilitatea acestor sfaturi esențiale.

 

1. Creta absoarbe mirosurile

Atârnă o mică punguță cu cretă în ea în garderoba ta și hainele tale nu vor mai avea niciodată vreun miros neplăcut. Creta este folositoare  în absorbirea umezelii și mirosurilor.

 

2. Vidarea unei pungi

Mâncarea se menține proaspătă pentru mai mult timp dacă ea este depozitată într-o pungă vidată decât în frigider. dacă nu ai un instrument special care să videze pungile, există un mod ușor prin care poți faci asta. Pune punga cu mâncarea ta într-un bol mare cu apă. Presiunea lichidului va împinge aerul în afară și doar va trebui să închizi punga ulterior.

 

3. Paie pentru un buchet frumos

Un buchet de flori arată mult mai frumos dacă florile stau drepte, nu par pleoștite și nu stau împrăștiate. Introdu florile care au tendința de a se îndoi în paie de băut și problema va fi rezolvată.

 

4. Un desfăcător de conserve pentru a desface ambalajele de plastic dur

Cu toții cred că ne confruntăm la un moment dat cu acele ambalaje de plastic dur care par că nu vor putea fi desfăcute niciodată; în această situație, tot ceea ce trebuie să faci este să folosești un desfăcător de conserve, iar ambalajul va fi desfăcut cât ai zice pește.

 

5. Un prosop pentru a grăbi uscarea

Pentru a-ți face hainele să se usuce mai repede, pune un prosop uscat printre lucrurile umede din cuvă și apoi setează programul pentru uscare.

 

6. Un pachet de gheață universal

Îmbibă un burete de bucătărie sau de baie în apă și apoi introdu-l într-o pungă ce se poate închide, urmând ca apoi să ajungă în congelator. În acest mod, vei obține o masă înghețată care nu va uda totul atunci când se topește.

 

7. Zațul de cafea pe post de fertilizator

Asta este pentru toți cei care adoră cafeaua! Zațul de cafea poate fi un fertilizator extrem de folositor pentru sol. Adaugă puțin zaț în solul din grădina ta și poți uita chiar și de toți paraziții.

 

8. Demachiant pentru petele de pe haine

Loțiunile demachiante  pot îndepărta machiajul nu numai de pe fața ta, dar chiar și de pe hainele tale. Poți scăpa de petele de fond de ten, de ruj și de mascara; dacă îți vopsești părul singură, demachiantul poate șterge chiar și urmele de vopsea de păr.

 

9. Balsam de păr pentru pensulele de machiaj

Adaugă doar puțin balsam de păr în recipientul cu apă în care îți cureți pensulele de machiaj, iar perii  acestora vor fi mult mai moi li blânzi cu pielea după ce ele se vor usca.

 

10. Un aspersor dintr-o sticlă de plastic

Orice persoană își poate crea propriul aspersor cu foarte mare ușurință chiar în propria casă. Viei avea nevoie doar de o sticlă obișnuită de plastic pe care să o găurești în anumite locuri și de un furtun care să transporte apa.

loading...

Add comment