Radio Simplu

10 trend-uri pe care fie le vei adora, fie le vei detesta

Deja se știe că moda se reinventează la un anumit interval de timp și că trend-urile se adaptează pentru a supraviețui. De aceea, în fiecare zi apare o nouă modă care își lasă amprenta asupra multor persoane prin intermediul caracterului special și al unicității.

 

Cu toate acestea, deseori ni se întâmplă să nu știm ce să credem despre anumite trend-uri deoarece ele sunt atât de nebunești încât nu ne putem hotărî dacă să le urmăm sau nu. De aceea, multe dintre ele ajung să dispară mult mai repede decât au apărut.

 

Din acest motiv, am ales să creăm o listă cu unele dintre cele mai neobișnuite trend-uri din modă și nu numai pe car să le împărtășim cu tine. Singura ta misiune este să te decizi dacă ești de acord cu ele și dacă vrei să le adopți sau nu.

 

1. Sprâncenele pană

Un trend viral pe Internet constă în stilizarea sprâncenelor sub aspectul unei pene. Există numeroase varietăți de metode prin care poți face asta: cu sclipici, în stilul penei de păun sau cu modele interioare. Doar persoanele cu sprâncene dese pot reuși să le stilizeze astfel.

 

2. Sprâncenele false

Sprâncenele false au devenit un nou trend de când cele stufoase sunt din nou la modă. Înainte, femeile trebuiau să își deseneze sau să își tatueze sprâncenele, însă acum există aceste mici „peruci” care pot rezista de la 3 zile la 2 săptămâni.

 

3. Machiajul pentru urechi

Stiliștilor și experților în frumusețe le place ideea de a decora urechile cu orice culoare posibilă. Femeile sunt sfătuite să își picteze lobul urechii, marginea acesteia sau chiar întreaga ureche, de ce nu? Mie mi se pare un trend destul de ciudat…

 

4. Buzele acadea

Buzele acadea sunt create atunci când rujul este relativ întins pe după conturul natural al buzelor ca și cum ar imita consecințele consumului unei acadele. Chiar dacă nu te dai cu ruj bine sau îl întinzi în grabă, acum poți spune că ești o femeie la modă!

 

5. Părul unicorn

Această coafură este ideală pentru persoanele care iubesc unicornii: părul tău va arăta exact precum coama acestei creaturi fantastice. Unii au fost încântați de acest trend, în schimb ce alții nu au fost mulțumiți deoarece culorile dispar după câteva spălări.

 

6. Pleoapele umede

Fardurile umede sunt realizate cu ajutorul unui primer transparent, gloss-ului de ochi și alți componenți. Acest machiaj nu este foarte persistent deoarece el începe să se acumuleze în pliurile ochilor sau chiar să curgă după primele 10 minute de la aplicare.

 

7. Genele cu LED

Designerii au reușit să inventeze niște gene false luminoase cu benzi cu LED-uri atașate prin intermediul unui lipici special. Aceste gene au trei setări: pulsarea luminilor, intensificarea și descreșterea lor și sclipirea continuă.

 

8. Fundul sclipicios

Un trend sclipicios pentru acele persoane cărora nu le este teamă să iasă în evidență. Este ușor să urmezi acest trend deoarece tot ceea ce îți trebuie este mult sclipici pe care să îl aplici pe fesele tale, lipindu-l cu gel de păr sau fixativ.

 

9. Buzele ondulate

Aparent, cineva s-a gândit că dacă îți conturezi buzele nu este suficient pentru a le oferi volum. Buzele ondulate par să fie un trend bizar în ceea ce privește make-up-ul, dar ele chiar există și multe femei adoptă această nouă modă neobișnuită.

 

10. Tușul de ochi inversat

Acest trend bizar pune centrul de interes în colțul interior al ochiului și creează o iluzie optică. Codița pe care o făceai de obicei în afara ochiului, în colțul lui exterior, ei bine, acum se află în cel interior, spre nas. Tu ce părere ai, ți-ar plăcea să încerci?

loading...

Add comment

%d bloggers like this: