Radio Simplu

10 sfaturi ingenioase pe care orice femeile ar trebui să le urmeze

Se știe deja că toate femeile vor să fie în pas cu moda și încearcă să fie la curent cu toate trend-urile nou apărute. Noi ne informăm cu ajutorul Internetului, al revistelor și al emisiunilor televizate deoarece încercăm în permanență să arătăm cât mai bine atât pentru noi cât și pentru cei din jur.

 

Acest lucru nu este unul nou și deja toată lumea este conștientă că femeile încă din cele mai vechi timpuri au făcut tot posibilul să aibă o înfățișare impecabilă și fără niciun defect care să iasă în evidență. Toate ne dorim să fim în pas cu moda și alegem să ne inspirăm de cele mai multe ori de la vedete.

 

Deși credem că ele mereu urmează tratamente scumpe și se bucură de averea lor pentru a arăta perfect mereu, trebuie să știm că nu este tot timpul cazul. Unele dintre cele mai utile trucuri pe care ele le folosesc pot fi urmate și de noi, cele care nu beneficiem de așa multe facilități.

 

Dacă și tu vrei să știi despre ce este vorba, ei bine, doar citește lista de mai jos și convinge-te singură de ceea ce spunem. Și nu în ultimul rând, încearcă și tu aceste trucuri simple!

 

1. Încălzește un ruj vechi pentru a-l face să pară ca nou – doar ia rujul și pune o lumânare sub el pentru a-l încălzi. Ai grijă să nu îl încălzești prea tare deoarece el este posibil să se topească și să curgă. Când el se răcește va părea ca scos din cutie.

 

2. Încălzește ondulatorul de gene cu uscătorul de păr înainte de a-l folosi – înainte să folosești un ondulator de gene, poți folosi un uscător de păr pentru câteva secunde sau chiar și apa fierbinte. El va fi mai eficient astfel și genele tale vor fi mai ondulate pentru mai mult timp.

 

3. Fă-ți un rimel eco care nu îți va afecta genele sau pielea – mărunțește câteva pastile de cărbune activ, adaugă puțin gel de aloe și amestecă-l cu pudra de carbon. O astfel de mascara este foarte eficientă și în același timp nu îți va răni genele sau pielea.

 

4. Folosește scotch pentru a-ți preveni unghiile să sară atunci când le tai – dacă te-ai săturat să descoperi mici unghii împrăștiate peste tot în casa ta, doar atașează o bucată de scotch pe unghiera ta. Asta te va ajuta să îți rezolvi problema.

 

5. Fă-ți pensulele de machiaj să reziste mai mult – pensulele de machiaj își vor păstra forma și integritatea dacă ele sunt spălate frecvent și uscate pe verticală. Un clipboard te va ajuta cu asta. Doar prinde pensulele de el cu ajutorul unor elastice.

 

6. Balsamul de buze te ajută foarte mult să îți faci mai moi cuticulele – folosește balsamul de buze pentru a-ți face cuticulele mai moi în detrimentul soluției tale obișnuite. El conține compuși care vor face pielea de lângă unghiile tale mai moale, vindecă microfisurile și oferă hidratare.

 

7. Nu folosi un prosop dacă vrei o piele fină – acest sfat este foarte popular în Coreea. Totul este foarte simplu: după ce te speli pe față nu ți-o șterge cu un prosop. Folosește o cremă hidratantă în schimb. Pielea va absorbi crema și va fi mai hidratată.

 

8. Încălzește produsul tău cosmetic preferat pentru a folosi și ultimul strop – dacă ești pe punctul de a rămâne fără fond de ten sau alt produs similar, încălzește ambalajul cu un uscător de păr. Fondul de ten încălzit va curge prin tub și vei putea să folosești și ultima picătură.

 

9. Testează rujurile pe buricele degetelor pentru a-l alege pe cel potrivit – de cele mai multe ori, testăm rujurile pe încheietura mâinii sau pe podul palmei. Totuși, este mai bine să facă asta la nivelul buricelor degetelor deoarece ele au același pigment ca și buzele noastre.

 

10. Dacă vrei ca o cremă să fie absorbită mai bine, folosește o sticlă cu roll-on – dacă ai o sticlă goală cu roll-on nu te grăbi să o arunci. Spal-o bine și toarnă în ea cremă, gel sau ulei. Bila îți va oferi un masaj și ajută pielea să absoarbă crema mai bine.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: